_Ftma_ Merhaba 19 haftalik hamileyim elimi karnima koydugum zaman hissediyorum kayma seklinde ama bu sabahdan belli cok hissetemedim korktum acikcasi sizdede oluyormu böyle ☹️
mavi2804 _Ftma_ bende 19 haftalık hamileyim her zaman hissedemiyorum bir sıkıntı yoktur endişe etme canım bazen günde bir kaç defa hissettiğim oluyor bazende gün içinde hiç hissetmiyorum olabiliyor yani
ssnnmmm _Ftma_ daha haftanız erken normalmiş bu benim 4gün hissetmediğim oldu ama içiniz rahat etmiyorsa sağlık ocağında kalbini dinleyebilirsiniz
Mugee09 _Ftma_ canım bebek hareketleri öyle insanın canını çok sıkıyor benimde çok sıkılıyordu ama çok normal. Bzen bir gün boyunca bile olmaya biliyrdu
Demiralpmoms _Ftma_ normalde gün içinde kaç defa hissediyordunuz? Birde mesela açken mi yemekten sonra mı nasıl oluyor ona göre deneseniz bide
_Ftma_ ssnnmmm aslinda oluyor bende 2 gün felan hissetmedigim günler her seferinde niye diyorum niye hissetmiyom🤦🏻♀️
_Ftma_ Demiralpmoms günde yani hic saymadim genelde yemek yedikten sorna hissediyorum bugün sadece böyle arka arkaya pit pit seklinde birsey oldu elimi karnima koydugumda daha yok😊
Demiralpmoms _Ftma_ herzaman düzenli olmuyor benimki de öyle 😊 genelde sabah ve akşam oluyor gün içinde pek olmuyor hareket 😇
Tugceasl _Ftma_ endişelencek birşey yok ki çok normal 24 e kadar net hissedemiyoruz zaten bende 19 haftalığım geceleri daha çok hissediyorum mesela
Elifaysu Çoğu insan erken çoğu insan çok geç hisediyor hareketlerini düzene girmesi için 27haftadan sonra hareketi düzene giriyor korkmayın🤗🤗🤗
_Ftma_ Demiralpmoms evet dogru hareket etti belkide ben farkettmedim kadin doktorum demisti cocugun esi tam bebegin üstünde o yüzden bazen hissetemezsin dedi ama isteee 🤦🏻♀️