Fydtfhubawg Arkaslar benim 3 haftalik hamileyim kazık agrilarim var ayaga kalkınca agrisi basliyo yatinca geciyo bide bende bebek rahime girerken hafif bi kanama oluyomus bende olmadi bu normalmi her kezde bi oldu bu agrilar ilk haftalarinda
mercimeginanne Fydtfhubawg bnm 4. Haftanın sonuna doğru oldu yerleşme lekelenmesi bazılarında hiç olmuyor. O düşükle ilgili bişey değil. Bide kasık ağrısı uzuuuuuuun bir süre daha çekiceksiniz hazır olun korkmayın :)))) hayırlı olsun :)
MehZey Fydtfhubawg bende olmadı herkeste olacak diye bişey yok ayrıca rahmin büyüyor ve bi bebek gelişiyor rahminde sancılarının olması çok normal kanama eşlik etmiyorsa sıkma canını bol bol dinlen bol su tüket 🥰
MiasMom Fydtfhubawg canım yerleşme kanaması bende de olmadı merak etme 11 haftalık hamileyim benimde sancılarım oluyor o çok normal doktoruna gittiğinde de sorarsın o da normal diyecek
bltern1 Fydtfhubawg her hamilelikte kanama olmaz asıl kanama varsa düşük habercisi olabilir ağrıların gayet normal adet olamıyoruz bebek yerini yapıyor vücuda farklı bi organizma geliyor ağrı olabilir kanaman olmadığı sürece korkma bu haftalarda ilişkiye girme derim.
Tugceasl 19 haftalık oldum hala geçmekte bilmeyen ağrılarım var bu teleaslancak bir durum değil eğer kanama eşlik etmiyorsa ama içim rahat etsin dersen hastaneye git tabiki
Demir01 Benim ilk hamileliğimde erken adet oldum dedim meğer yerleşme kanamasaymış. Şimdiki de sadece adet gecikmesinden anladım. Öyle birşey olmadı. Yani kişinin her hamileliğimde yaşadığı belirtiler kendime özgü oluyor. Hayırlı olsun.
Eminecengilukuslu Fydtfhubawg kan testi ile mi öğrendiniz acaba idrar mı ben aşılama oldum dokuzuncu günü kan verdim adete baya varsa ondan merak ettim sizin nasıl oldu diye
Fydtfhubawg @ Eminecengilukuslu once adetim gecikti 7 gun ondan sonra agrilarim baslidi 2 gun sonrada idrarda gebelik testi yaptik 3 gun arayla hepsinde de pozitif cikti sonra kan testi yaptik hamile oldugumu soyledi doktor
Yanarbebek Arkadaslar lütfen bilgisi olan yazsin cok korkuyorum. 14. Haftadayim 11. Haftada idrar yolu enfeksiyonu yasadim o günden bu güne kasiğım cok agriyor ve bugun cok az kahve leke geldi. Ne oluyor sizce cok korkuyorum
SnFk Fydtfhubawg kanaman olmadığı sürece ağrılar gayet normal. Dert etme 😊 hamilelikte hiç bir kanama normal değildir.