Emlyyyy 20 haftaliga giren minnos gebe arkadaslarim kasıklarda ağrınız ve karşınızda ki gerginlik var mii 😄
Homesweethome Emlyyyy Meraba tatlışımm ağrım yok ama karnım gerildi tabi büyüyo artık dikkat edelim de yirtilmayalim bariiiii😘
Sevmmmm Emlyyyy kasıklarda ağrım yok ama genelde bebeğimi orda hissediyorum 😁 akşama doğru genelde gerilme oluyor ama geçiyor karnım da çıkıyor tabi ki ama göbeğim çok kaşınıyor benim tatlı tatlı sizde de öyle mi 😁
Emlyyyy Homesweethome 1 gun icinde resmen geriliyorummn 😀siz bir şey kullanıyor musunuz yirtilmasin diye 😄
Homesweethome Emlyyyy sadece nemlendirici krem kullanıyorum çatlak önleyici falan kullanmıyorum. Kakao yağı ve badem yağına başlıcam alırsam en kisa zaman da 🙆🏼♀️ siz kullanıyo musunuuz
Emlyyyy Sevmmmm önceden benimde akşam dan gerilmeye başlıyordum şimdiden hamdolsun sabahtan beri gerginim tekmelerini kasigim da hissediyorum ben de basladikkk kaşınmaya da 😀😀
Emlyyyy Homesweethome yok kullanmıyordum cok sukur kilo da almadım ama karnim gerilmeye başladı heralde kullanmaya baslicazzz 😄