Limonnn Arkadaşlae 5+5 günlük gebeyim. Ama bugun kese boştu 5 gün öncede gittigimde yenı kese oluşmustu doktor saglkszı dedi başına gelen varmı. Embriyo yok dedi
Zezeeeyyldrm Limonnn benimde oyleydi kürtaj oldum malesef canim insallah sende olmaz lekelenmem falan varmi
Aysetygr Limonnn iyide bebeği görmek için zaten çok erken nedemek sağlıksız bende 6 haftanın sonunda gördüm lütfen bir doktora aldanıp sakın aldırmayın
sue92 Limonnn biz bebeği 6.haftada görmüştük vaj. ultrason ile. Geç döllenme fln olabilir, bence kanamanız ya da başka sıkıntınız yoksa bekleyin. başka doktora da gidebilirsiniz. 5.haftada kese oluşmuştu ama bebek göremedik biz de
Tugba6336 Limonnn bende boş gebelikten dün kürtaj oldum. ama 9. haftaya kadar bekledim. ama bana boş gebelik dedi 8. haftada. iki gün beta hcg değerim ile takip ettim. değerim artmayıp durunca kürtaj olmaya karar verdim ve oldum.
HasibeBurhan12 Bende dün gittiğimde bebek görülmedi ama bazı durumlarda böyle olıyormuş Cumartesi tekrar gideceğim vajinal ultrasonda belli belirsiz gözüktü sizde vajinal ultrason bakıldı mı
Radiant 7-8. Haftalarda belli olur.Bana da 6.haftamda boş kese dediler.7+3 de gittiğimde çok şükür oluşmuştu.Boş kese demek için henüz erken kimisinin geç döllenmeden dolayı 9. 10. Hafta da belli oluyor.
Yenigebe9 Sakın bebeği falan aldırmaya kalkmayın 10.hafata kadar bekleyin, doktorlar bunu çok yapıyor benim arkadaşa da bos dedi daha 5 haftalık tabi boş olur aldır dedi ıyiki aldırmadı, şuan 6 aylık hamile
Zezeeeyyldrm Limonnn canim bende de kahverengi lekelenmelerim basladi diye doktora gittim bir sorun var mi diye altan muayne yapti kalp atisi ve embiriyo yok dedi prigestan verdi 2 hafta sonra gel tekrardan bakalim ama sagliksiz gebelik gibi gozukuyor gelismeyebilir dedi 2 hafta sonra gittigimde tekrar alttan muayne etti kesem de buyumemisti embiriyoda oluşmadi ve 5. Haftada kalmisti normalde 11 haftalik olmam gerekiyodu kürtaj olmalisin dedi bende oldum ama insalalh senin oyle degildir progestan verdi mi dusuk onleyici lekelenmemn var sonucta
Limonnn Aysetygr iki doktora sorduk ikisde öyle dedi bi on gün bekliycem her ihtimale karsı ama hiç umudum yok