1Kubrakara Kızlar merhaba, doktorum 40+0 da gelmezse suni sancıyla Doğumu başlatacağını söyledi, siz kaçıncı haftanızda suni sancı oldunuz? Medipol hastanesine gidiyorum. Sancım açılmam hiç Bir şeyim yok. Çok zorlandınız mı?
Sera34 1Kubrakara bende şuam 40+3 günlüğüm yarın gideceğim doktora doğum başlamassa suni dediler bakalım ne olucak bende bekliyeyim burada
1Kubrakara Dh52 neden ki acısı fazladır ama sezeryandwn iyidir diye düşünüyorum normal doğum sonuçta 😑
Dh52 1Kubrakara suni sancı alıp doğum yapamayan sonra sezeryan olan çok kişi var çevremde iki acıyı da çekmek istemiyorum açıkcası🥺 bende normal istiyorum ama bu yüzden cesaretim yok
Sarisin_annee 1Kubrakara Sezaryen daha iyimis canım arkadaş 10 saat çekmiş sancı sonra sezaryen olmuş
Erdem21 Sunuyi kabul etmezseniz yüzde doksan sezaryan olacaksınız. Çünkü artık bebekte sorun oluşmaya başlıyor. Kakasını yapiyor. Allah korusun. Bende suni ile dogurdum. Kendi sancindan aynisi ama bu defa artiliriyor tek farkı bu
1Kubrakara Erdem21 kaç saatte doğurdunuz zor muydu çok, sorun şu ki sıfır açılma ve sancı o yüzden em azından 1 2 cm açılma olsa daha kolaylaşırdı
Tugceecikk 1Kubrakara benimde 13 kasıma kadar vaktim var olmazsa diye korkuyrm çünkü suniyi çekipte sezeryana alınmakta var zor bi karar 😞
Erdem21 1Kubrakara suni sancı ile açılır suyunu patlatirsalar kendi sancin başlar doğum olur. Gözünde büyütme o kadar imkansız değil Allah yardım ediyor
G123456 1Kubrakara canım ben suni sancı aldım 39+4de bebegim iri bebek oldugu için o ladar kolay dogum yaptımki bide ilk dogumumdu ne lekem ne suyum hiç birdeyim gelmemişti gule oynaya hastaneye yatıs yaptım 11 de suni aldım 1 bucukta dogumum oldu vee tabi meryem ana otu sayesinde acılmqmda oldu
snm_ G123456 bebeğiniz kaç kiloydu acaba? Bizimki iki gün önce 3800 gramdı son 5 günüm bu sürede 4 kilo olursa nasıl doğum yapacağım bilemiyorum korkuyorum açıkçası
ZEhrA_94 1Kubrakara ben 39+3 de suniyle oldum ama benim açılmam hastaneye gittiğimde 6 cm Di inşallah darısı sana e sancılı ağrılı birşey şiddeti normal doğum sancıısndan daha ağır diyorlar ama sancı gelince artık ıkınmaktan başka yapabileceğin yok suni sancının güzelliği çok düzenli ben nst den bakıyordum bakıyorum tam çıkmaya başlıyor zaten 50 üstüne çıkınca yere eğilip yaylanmaya başlıyordum ki açılmam hızlansın diye 2 saat sonra doğumum oldu zaten şükürler olsun ki ama 3 saat olsa dayanabilirmiydim bilmiyorum yorucu birşey
Sakine07 ZEhrA_94 aynen benim de öyle canım suni çok zor ya verildikten sonra sancı bir geliyor yerlere yatıyorsun kendi sancın falan yanında hiç kalır ben çok ağlamıştım
Rana-26 1Kubrakara bizde 41 olana kadar bekliyoruz ama benim doktorum rahimde yumusama bi kaç santim açılma gibi durumlar olmaz sa suni sancinin gereksiz oldguni söyledi. Suni sancı desteklemek için kullaniliyormus yani biraz kendi sancilarimz olmalı ki açılma ilerlesinmis .
Kbr26phlvn Ben oğluma hamileyken 40+6 da kendim gittim doğurtun beni diye sıfır sancı açılma ile direk suni verip başlattılar ve felaketti emin olun saatlerce sürdü çok zor doguruldum vakum ve forseps kullanarak almışlar oğlumu o kadar kötü oldum ki Doğum masasından bile inmek kısmet olamamıştı sonrasında çok baygınlık yaşadım haftalarca annem baktı bana ve bebeğe bu durum ister istemez psikolojik olarak da beni bitirdi sonrasında iki yıl psikiyatrilerde gezip ilaç kullanmak zorunda kaldım 😞 şimdi kızıma hamileyim 39 haftalık olduk bınun da gelesi yok gibi bu sefer kesinlikle suni ile Doğumun başlatılmasını istemiyorum dedim doktora o da bekleyecez kendi sancın inş gelirse kolay olur bu ikinci Doğum diyor ama hayırlısı sağlıkla kavuşalım da
Eslina175 1Kubrakara ben yaptim canim40+2 de hicc gelmeye noyeti yok tu erkenden yatis yapildi 9gbi sanci almaya basladim aksam 10a dogdu dogum yaptim.Suniler kendi sancinida tetikliyor sonlara dogru kendi sancimda geldi hemen dogum oldu .Korkma zor degil Rabbim yolunu veriyor🥰
1Kubrakara Eslina175 Allah razı olsun canım içime su serptin inşallah bana da aynısı olur, sağlıkla büyütün inşallah ☺️