Hardcandy 1 saat once nisanim geldi ama sanci vs yok, 3 vm acilmam var, ne zaman dogum baslamisti sizde nasıl olmustu hanımlar? Teşekkürler 🙏
Aselinannesiii Hardcandy sabah 8 de nişanım gelmişti öğlen 3 de yatışım yapıldı 3 cm açılmam vardı 6 da suyumu patlattılar 20.56 doğum yapmıştım 🥰 inşaAllah bi avazda doğurursun sağlıklıca hayırlısıyla 🤲
El_if Hardcandy ay benimde sancilarim cogaldi rahmime acayip baskı yapiyo geceleri kirk defa tuvalete kalkiyorum ne uyku var ne bisey😒belim kasıklarım sırtim cok agriyo ama ne acilma var ne su ne nisan 🤣38+4 bakalim 40′ı tamamliycaz mı🤦♀️
Hardcandy Rk123 aay hadi bakalim hangimiz erken doguracak yaz bana dogumun olursa, bende sbh yatis yapcam ama bu geceden supheliyim acikcasi 😊🤣🤔😁
ecembugra53 Rk123 al bendem de o kadar doğumhaneye. Geri döndüm hastane yakın diye sancılarım var ama 😂😂 yaramazın geleceği Yok 😊😂 şimdi birazdan yine gitçem
Rk123 Hardcandy ben de yarın doktora gitcem tekrar ay sen de bana haber ver hadi hayırlısı inşallah 😅
Hardcandy Rk123 bnm de sabah, haberlerselim, heyeccandan sadece 1 saat uyuyabildim su an zombi gibiyim 🙄😒😜😇
ecembugra53 Rk123 canım ben alındım yatışım yapıldı fitil ile başlandı suan dua et olır mu bana 🤲🏻❤️ Bebeğimin suyu sınırda
Gulsen4224 Nişan geldi arkasına hemen suyum geldi sancılar arkasına eklendi gece 3 de oldu bunlar sabah 7 de hastaneye gitti yatış yapıldı öğlen 3 de doğum yaptım🌺ikinci gebeliğim nasıl olacak bakalım 🙈