Masterchef 1 yildir devlet hastanesine gidip geldim ve 1 yildir da evliyim hic korunmadık hiç de olmadı hormonal bozukluklar da var malesef 😞 Prolaktinim 47 cikti süt hormonum ama 1 ay icinde ilac sayesinde 1 e düştü cok sukur 🙏 Ondan sonra doktor degistim özel hastanede doktor alttan ultrason ile bakıp 3 cm kist olduğunu cok cok az yumurtamin olduğunu söyledi , ama sanirim yaşım gereği hepside kaliteliymiş ☺️ Üstelik bu ay hic bisey kullanmadigim halde yumurtamin sadece 1 tanesi buyuyp catlamis kendiliğinden, her ay adet olurum ama ya 1 hafta ileri yada 1 hafta geridir. Doktorum bunun icin erken menepoza girmişsin dedi. Yapabiliceğim hic bisey yok dedi. Sadece yumurta buyuten ilac ve catlatma ignesi verebilirim dedi adetinin 3. Gunu gel yumurtaliklarini sayıp kac milimetre olduguna bakalim dedi. Bugun 1. Günüm 3. Gunde gideceğim inşallah bu ayı boyle gecireceğiz tutarsa eyer Mucizem olsun🙏🥺 Tutmassa tüp bebek yapacağiz dedi , bugunde bi yakinimla konustm oda hemen tüp bebek değil aşılama yaptr dedi yasin cok genç acele etme dedi bu arada eşimde hiç bi sorun cikmadı gayet normal o yuzdn merk ettim tutar mı diye 🙏