ZEhrA_94 Deletedmom417 😂😂😂 zor Allah tüm annlerimşzn yar yardımcısı olsun bir daha doğurabilirmiyim bilemiyorum 😂
Deletedmom417 ZEhrA_94 vallaha normal doğum yapamadım nazlandım😐sezaeyen oldum suniye falan dayanamadim ama sağlık olsun ne diyim senin bebiş ne kadae
ZEhrA_94 Deletedmom417 canım annede bebek de sağlıklı olsunda orası gelip geçiyor zaten benim bugün tam 3 ay oldu şükürler olsun 🤗 darısı herkese
Deletedmom417 ZEhrA_94 masallah 😘 aynen haklısın canım happykidste niye değilsin de burdasın buraya alışıksın benim gibi heralde😂benimde 41 günlük bebeğim 🙏
ZEhrA_94 Deletedmom417 😂😂😂😂😂 Aynen çıkamıyorum buralar daha eğlenceli geliyor. Maşallah kuzum sağlıkla büyüt inşallah hamile kalıyorsun ay hadi doğsun doğsun Derken doğuyor sonra hamile olduğun günleri özlüyorsun 😂 burasıda hatıra defteri gibi
Deletedmom417 ZEhrA_94 aynem vallaha hamilelegimi özledim 😢 ne güzeldi uyuyordum😴😴 rahattım ne güzel şimdi 🙈🙈ne uyku var ne de rahatlık elhamdülillah elhamdülillah ama yinede insan özlüyor 🤭
Cigdemanne_01 Duygu4444 75 100 olması gerek ben yaptım yeni doğum. Şuan senin nst de hiç sancı çıkmamış canım normal