Serappp14 Kızlar bugün kontrolım vardı herşey yolunca cok şükür doktorum belimin altında kemiklerin dar oldugumu normal dogum olmayabilir bebek kilolu olursa dedi catı dar olabilirmiş şimdiden böyle tahmın yürütmek mümkün mü ilk defa duydum bende
Dmlkrts Serappp14 sanmıyorum suan belli olacağını benimde skolyozum var belde kayma ortpedi doktoru normal yapamazsn dedi basından beri kendi doktorum da normal dedi sonra yapamazsın sezryn dedi bunu neye göre bastan söylüyorlar bilmiyorum.
Smyy34 Serappp14 33 haftama kadar doktorum konusunu bile açmadı 33+3 te gittiğimde sadece konu açtı oda bı dahaki gelişinde çatı muayenesi yapalım normale uyumlumu diye dedi o kadar ki şöyle bı durumda var çatı dar olmaz normale müsait ama bebek dönmez yada bebek döndü ama kesinlikle açılma yoktur belkide dayanamaSn sancilaraa mecburi sezeryan olur yani demem o ki hiç bı şekilde belli olmaz önemli olan son haftalardaki durumundur cnm
EB1661 Serappp14 mümkün degil canım 8 haftada yonlendirmesi benim 27 hafta 28 olucak ben sordugum halde şuanda çok erken bunun için diyo sen bakma onlara sezaryan derlerse 34 haftadan sonra özellerin çogu diyo normalde ama istemiyosan başka doktorada git bence sor soruştur simdiden böyle diyen doktorada çok güvenme
Serappp14 34_21_23 suandan yorum yapılması ılgınc zaten doğuma yakın aynı seyı soylerse baska doktorlarada giderim sanırım normal istiyorum çünkü
Serappp14 Dmlkrts yani bende yorum yapmadm hayırlısı dedim cok zayıf oldugum ıcın kemiklerim cok belli oluyor dar oldugunu söyledi belim incedir doğru ama doğumla ne alakassı var bende anlamadım
Dmlkrts Serappp14 cok erken konuşmuş bir sekilde doğum yapıyorsun zaten sezryn yada normal hayrlsyla sağlikla gününde kucagina alırsn inşallah 🙏🙏
Serappp14 Bireylulmasali evet sadece tahmim yürüttü catın dar olabilir diye ama sımdıden belli olmaz bence o🙄
Serappp14 Smyy34 bende öyle biliyorum son haftalarda belli olur cok onemsemedım sadece dogruluk payını arastırmak ıstedım sagolun
Smyy34 Ayrıca çatsi dar olupta normal doğum yapanlarda var.. o yüzden şimdiden düşünme canm Allah büyük belli olmaz bu işler
Serappp14 Smyy34 evet benım eltımede aynı doktor catın dar demıs kalbıde delıktı bebegın sezeryana gun verdı sezeryan olmasına saatler kala sancısı acılması oldı normal dogurdu🤷♀️