Nurgiz Merhaba ben 30 ekim cuma test yaptın negatifti sonra pazartesi yani 2 kasımda yine test yaptım bu defa iki çizgi çıktı ertesi gün o pahalı testlerden aldım yine pozitif. Şimdi ben ne kadarlık hamileyim nasıl anlayabilirim ? Adetim şuan 5gün gecikti.
morusevenanne Nurgiz ne kadarlık hamile oldugunuzu son adetinizin başlama tarihinden hesaplayabilirisniz
34_21_23 Son adet tarihinizden bu güne kadar ki geçen süre sizin hamilelik süreniz oluyor. Adete 5 gün kala öğrenmişseniz tahmini geç döllenmede değildir. Programa son adet tarihini biliyorsanız onu yazın size kaç haftalık olduğunu gösterir
incikinannesi Nurgiz son adet gününüzün başladığı tarih neydi siz söyleyin bize biz size kaç haftalık olduğunu söyleyelim doktora gidince doktorda ultrasondan söyler
Nurgiz 3nde başladı 7 de bitti hiç beklemiyordum çok süpriz oldu bide o arada ertesi gün hapı kullanmıştım inşallah zararı olmaz yarın doktora gideceğim acaba kese falan oluşmuşmudır ay düşünmediğim şey kalmadı 😔
incikinannesi Nurgiz 4 hafta 4 günlük son adet tarihinize göre sağlıkla gelsin doktora gidin kese oluşmuştur inşallah 😌🤲🏻