Ebaki Genital bolgede ice dogru sislikler var kumeler halinde bi de vulvada var bi de genital bolgenin sag dudaginda varislesme seklinde agrili sislik var bu durumu yasayan varsa yazar mi bunlar nedir 37 haftalik hamileyim normal doğumu etkiler mi
sinber Ebaki varis veya siğil olabilir ve bu da doğum şeklini değiştirir doktorunuzla buran önce iletişime geçmeli ve muayene olmalısınız
Ebaki sukayhanacar gosterdim cnm hamilelikte olabilir dedi amaa icime sinmedi cok incelemedi çünkü suan bacagim agriyo o bolge yuzjnden yureyemiyorum
Ebaki sinber sinem bni hatirlarsin buyuk ihtimal elif kocaturk bn sen bi arayiz nerdeyse hamilelikte hatta sen bnm bthcg mi yorumlamustin sayende sevinmistim neyse hatrlamissindir umarim doktora gosterdim ama pek ilgilnmedi gibi bakti sislik hamilelik de olabilir dedi baska bivse demedi
sinber Ebaki yorum yazarken isme bakmamıştım canım hatırlıyorum tabi ki bence başka doktora da göster siğil varis veya çıban tarzıysa eğer doğum şekli direk sezaryene dönmesi gerekir dikkat et inşallah değildir ama tarif ettiğin normal değil bi de sona yaklaştık nolur nolmaz
Ebaki sinber gittim doktora cnm odemmis baya var mus bnde norml doguma engel degilmis en azindan bilgi aldim icim rahatladi
Bilgeenur Eger varisse annemde olmus dogumdan sonra gecmis fakat kist gibi bir seyse doktorunuzun muayne etmesi lazm