snm1- 8+6 yız. Bugünden beri kasgmda sanlı kramp var gibi alt karmnla gental bölgemn birlestgi yere iğne gibi batmam var kasıklarıma da arada batıyor. Normal mi acaba
Fatos007 snm1- Kasık batması o haftalarda bendedir çok oluyordu şimdi 16 haftalığız hala ara ara eskisi kadar olmasada devam ediyoruz doktorum gayet normal rahmin büyüyor dedi.
Dyguklc snm1- o donemlerde kasik agrisi batmasi devamli olmadigi surece cok normal deniliyo tabiki doktorunuzda herhangi risk gormediyse bende her agrida suphe duyardjmda hepsi nomal allaha sukur
snm1- Dyguklc doktorum cok ageılı ve kanama olmadogı sürece korkma dedi a a bugünden beri oluyp komple o bölgeme aralıklarla farklı noktolara batıyo
Dyguklc snm1- ya gazdan kaynakli olabiliyo bebis icerde buyudugu icin ister istemez baskidan kaynakli oluyo icinizi hep ferah tutun inanin 9 ay hep boyle olcaz buna alismamiz lazim
snm1- Dyguklc ya aslında gaz da var ama ayırt edemiyorum. Bacaklarıma karnımın birleştiği yer kasık mı deniliyor artık oralarım şişmiş gibi elleyince yatakta birden dönünce acıyo. İçimi ferah tutmak istiyorum ama işte yine de korkuyo insan. 😒
Dyguklc snm1- aynen gebelikte genelde oluyo benimde hala oluyo o ani batmalar normal mesela ani haraket yapijca aniden dönünce falan batiyo bikac saniyelik ama tabiki doktorunuz bi risk gormediysw noemaldir içinizi ferah tutun
snm1- Dyguklc ben doktora anlattgmda idrar testine de bakalm dedi temiz cıktı normal dedi. Bir risk görse söylerdi heralde değil mi. Vajnamdam da aniden batma oluyo komple o bölgeme oluyo 2 gündür sanrm büyüyo rahim ondan sanırsam ki. 😒
Dyguklc snm1- aynen doktorunuz soylerdi zaten biz yinede tedbir amacli dikkatli olalim allahin izniyle bisey olmaz insallah