Pembe_li Slm minnos annelerim 16 haftalık olduk biz cnm aşırı pizza cekiyo hiç yemedim bu haftaya kadar ama sanırım aseriyorum siz yedinizmi internette yenmemeli diyor ama kendimi durduramıyorum yiyen varmı içinizden yazarmısınız
aslmlkkrr-12 Pembe_li Canm yiyebilirsin neden yiyemeceksin , evde kendin yap salam sosis kullanma farklı malzemelerle yapıp yiyebilirsin bence 🙂
Fatos007 Pembe_li sucuk salam sız olan çeşitlerinden yiyebilirsin canım benimde canım cok istiyor yiyorumda.
Gulgok Pembe_li Ben de aşerdim doktoruma sordum ve yaptım yedim. Tabii ki içerisindeki sucuğu çok iyi pişirdim
Mom092 Pembe_li her ay ya pizza ya hamburger yerim ayda 2-3 yedigim bile olur 😂 ye gitsinnn ☺️ Yanindada kola bile icerim ahahha
Bahtoss Pembe_li Valla bende hamileliğim boyunca 4 5 yedim ama salam sosis vs varsa onları ayıkla öyle bence canım
Mom046 Pembe_li İçeriği vejeteryan tarzı olanlardan yiyebilirsiniz. Dışarıdan dominos mesela Vegi tercihi var ben sadece ondan yiyorum
Aysnpmk Pembe_li tabiki de yiyebilirsin o kadar da kısıtlamayın kendinizi canım 😂 ben 31. Haftadayım hamburger de yedim pizza da döner de vs tabiki bunu her hafta her hafta yemedim ama canım istediyse yedim yani 😂
Sermec27 Pembe_li oğlumda yemiştim bence ye canım nolcak abartmadan yiyebilirsin 🥰afiyet olsun şimdiden
Dyguklc Pembe_li bende yedim 15 haftalik hamileyim bikac kez pizza bikac kez hamburger napalim bizde caniz canimiz cekiyo asiriya kacmamak kosuluyla arada sirada yenilir bence ya
Gd1992 Pembe_li cnm ben kndım yapıyorum piizayı fırında pişirıyorum oyuzden yıyıyorm sınucta fırında yarım saate yakn pişiriyorum çig kalmıyor yani
34_21_23 Salam sosissiz olandan yiyebilirsin ne olacak ki. Dominosun vegi pizzası mesela çokta severim 😊 vejeteryanlar için
Pembe_li Oo Domino’s zaten o koku insanı bitiren🤤araştırıp yenmemeli yazınca vicdan azabı oldu ama insanın canı sağlıklı şeylerden tiksinip yeme denileni aşermiyormu Allah aşkına 🤗teşekkür ederim kızlar saolun
Mervetekmn Pembe_li ya abartmayın bu kadar şekerim tansıyonum olduğu halde ben bi dilim yiyebılıyorum yiyin sizde birşey olmaz 🌸 benım arkadaşlar cips kola cıkolata delisiydi masalalh bi prenses bide prensimiz oldu sağlıklı sıhhatli sürekli cips yerdi arkadaşlarım cıkolata falan 😂😂hatta derdık çocuklar cıkolata gibi olcak dıe