Hilalgc Açıklığı arttırmak.icin neler yapmalıyım nisanim da geldi evde bekleme deyim sancım.yada suyum.gelince gel.dedi doktorum
Hanifesimsek Hilalgc squat yapmalısın bence çok yardımcı oluyormuş doktor bana 38.haftada yap demişti
Hanifesimsek Hilalgc benimde 37. Haftada 1cm açıklık vardı yarın kontrole gitçem bakalım ne kadar olmuş
yagmurclk Hilalgc Çatı muaneyesi olmuş muydun canım. 38+1 im ne ağrı ne sancı hiçbirseyim yok. Cuma günü çatı muaneyem var belki o tetikler diye bekliyorum .
Hilalgc yagmurclk dün yaptı işte nişanım.geldo diye gittim çatı.muaynesi.yapti 2 parmağı ile 1 cm.aciklik var dedi
minikmucizem1_ Hilalgc kızlar açılma olunca alta tarafta ağrı oluyormuş doğru mu yaşadınız mi benm 2 gündür vajinada ağrı oluyor adım atamıyorum
Prensesimm77 minikmucizem1_ tam olarak bilmiyorum biz 39.haftamizdayiz doktorum çatı muayenesi yapmadi ama benimde vajinamda birkaç haftadır ağrım vardi şu son günlerde dahada çoğaldı adim atarken oturup kalkarken bile çok ağriyo umarim açılma oluyodur
Boncuklu_23 minikmucizem1_ benim kaç haftadır ağrıyor açılma oluyordur ondan ağrıyordur diye düşünüyodum geçenlerde çatı muayenesi oldum hiç acilmam yoktu maalesef 🙄 40+1 im