Fatma Selam kızlar, Bebeğiniz kaç kiloyken kaçıncı haftada doktor bebek iri diye sezeryana yönlendirdi
NaimeYilmaz Fatma Bebegım 1 hafta onde bebek iri olur dıkıs sayın artar dedi catın çok çok darsa 3500 üzeri belkı sezeryan olur dedi . Ama kesinlikle son ana kadar normali dusunucez dedi. Ama bana bunu solerkeb şunuda ekledı kısa zaman once 4500luk tüp bebek dogurduk dedı .
Fatma Fatma 2prensessannesi mom44 Asrinbaby NaimeYilmaz maşallah 🙈 bizim de 37+3 de 3.200 kilosu doktor 4 olırsa sezeryan dedi ama daha çatı muanesi yapmadı. Perşembe günü yapıcak
Emine55 Fatma valla bana söyledi sezeryan diye 37-38 de alırız sesi çünkü 3 hafta boyuda iç karın ölçümüde önde sadece kafası 2 hafta önde ve doktor 40 ı bulduramam dedi olmadı 37 de suni sancıyla normal isticem 32 de kilosu 2639 du 5 günde 400 gr aldı düşün yani
Asrinbaby 2prensessannesi maşallah 😊 peki hep kilosu önde miydi? Benim doktorum 4 'ün üzerinde doğar dedi ama daha bence çok erken bunu demesi icin
130513 38 haftada 4.270 gr oglum masallah suan 39 haftaya girecem persembe gunu yani sezeryan olacam epidural bebek iriliginden dolayi 4.500 olur persembe dogumuma kadar
2prensessannesi 130513 ama cok iri degil ki ben sahsen 5 kilo dogmusum annem evde dogurmus hemde . Kuzenimin sezaryene aldilar 5 kilo diye ama gebelik sekeri vardi cocuk sisiyor diye aldilar
NaimeYilmaz Fatma çatı muaynesi olmadan ön yargı neden acaba eltim 4500 normal dogurdu estetık acıdan dıor sanırm
130513 2prensessannesi 38 haftada 4.270 gr dan bahsediyoruz canim herkes bu kilomu doguruyor o eskilermis yapiyo simdi o riski doktorum alsa ben almam 😀😀
2prensessannesi 130513 ben olsam yapmazdm sezaryan . Anneme doktir catin dar demis hatta o da o yuzden evde dogurmus hemde ebe gelene kadar dogmusum ayrica annem de cok eski degil48 yasinda🙂))
2prensessannesi 130513 benim bebegim de iki hafta onden gidiyor gelisimi muhtemelen o da iri bir bebek olcak ama doktorum hic adini anmadi sezaryanin
2prensessannesi Keriminmutluannesi canim bu bahsettigim kuzenimin bebegiydi o yuzden tam emin degilim ama doktor diyet yaptiriyodu kuzenime sekerden dolayi kilo aliyor hizli diye
Aden 2prensessannesi ben sat a gör 35+3 usg göre 37 yim vebimde doktorum sezeryan demedi hiç önceliğimiz normal denemek dedi hep
2prensessannesi 130513 benim 32 . Hafta da 2200 du doguma 4 u gecer dedi bakalim suan 34 dum yarin cati muayenem var yazarim kilosunu🙂