Rukiyeqltntssss Kızlar ben detaylı ultrason yaptırcam ama şehir hastanesinde veya etlik Zübeyde hastanesinde detaylı ultrason için gün veriyorlarmı yoksa gidince yapıyorlarmı yardımcı olurmusunuz
Valendia Rukiyeqltntssss şehir hastanesinde gün veriyolar 19 haftalıkken gittim 3 hafta sonraya gün verdiler.
Kubra8989 Rukiyeqltntssss zübeyde de 5 dk bile sürmedi detaylı ultrasyon nasıl baktılar hemen anlamadım şehir hastanesine gittim baya inceledi doktor sorduğuna cwp veriyor zübeyde yi asla ama asla önermem dogum için bile orda çalısan arkadaşım bile niye buraya geldin ben bile doğurmam diyor burda
Seyhann0606 Rukiyeqltntssss önceden normal randevu alıyorsun gidiyorsun ordan sana yardımcı oluyorlar zaten başka bi zamana randevu veriyorlar . Ben yaptırmadım ama şehir hastanesinin aciline gitmiştim haftama az kaldığı için doktor söylemişti gel yapalım diye . Özelde yaptırdım evim uzaktı hastaneye .
Seyhann0606 Kubra8989 Zübeyde kadar kötü bi hastane görmedim insanlarla iç içesin insanın miğdesi kalkıyor . Sancım var diye gittim nst ye spkucaklardı kendim hatırlatmasam sabaha kadar beklerdim . adamlar arka oda da unuttu beni