Hilal- Arkadaşlar Sağlık ocağı kan tahlili yapmamı istedi bende yaptırdım B12’im çok düşük çıktı ve iğne verdiler 19+1 haftalık hamileyim hergün vurulmam gerekiyormuş sizce bir sıkıntı olur mu lütfen acil cevap verin 🙏
Asrinbaby Hilal- benim doktorumda iğne verdi neredeyse 3 aydır kullanıyorum 😂 ama tabi arada kaçamak yaptığım için çok yükselemiyor değerlerim doktora dedim iğne verme diye hayır dedi ilaçların icin de bazı maddeler zararlı iğne vurulaxaksin dedi mecbur vuruluhorum ıyi oldu hatırladığım yarın vurdurayim yine 😊
YagmurAnnesi Hilal- Bana da igne vurdular eksik diye. Ama doktorunuza danismakta fayda var. İlacin ne oldugunu bilmiyoruz sonucta ve yan etkisi nedir kime gore ne verilir onu da bilmiyoruz. O yuzden burada bir sey olmaz dense de siz doktorunuza sorun.
YazCilegi Hilal- dodex adı,minik öinik kırmızı 😁. Benim sınırında altındaydı bir an önce toparlanması için iğne şart dediler. Haplardan daha hızlı etki ettiği ve değerlerinizin hemen yükselmesi için verilmiştir. Doktorunuza da danısın tabi
Eminegecit Bende de b12 eksik çıktı 15 haftaligim saglik ocağındaki doktor ignenin bi zaari olmayacagini soyledi ama kadin dogum doktoruna sordum vurunma dedi ilac yazdi b12 desteği olan