Yasininannesi Merhaba guzel anne adaylari.Bu gun kontrolum vardi 27+6 haftaligim 1100 gram oldugunu söylediler.Sizler 28 haftalikken bebisleriniz ne kadardi?
sevara Yasininannesi 28+3 haftalıkkan 1kilo 230gr tahmini demişti doktorum. 32+3 de tahmini 2kilo civarı dedi. Şimdi 33+3 haftalık olduk
Yasininannesi sevara Mom092 aysiin sryldzzz ilseng Sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için 🤗 Rabbim hepimize sag salim kucagimiza almayı nasip etsin Amin 🤲
Emrinee Yasininannesi 25te 900gramdı ..30da gittim 1500 dü ..33de 2000 olmuştu ..üzülmütüm az die ..37de 3460 olmuş en son gittim şimdi daha almasın diyorum
Yasininannesi Emrinee Aslında iyiymiş boşuna üzülmüşsünüz.Sizde de doğum yaklaşıyor Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin 🤲😇
merve0128 Emrinee maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 size yazdım çünkü 25. Haftada 900 gramdı demişsiniz bende 24. Haftadayım 670 gram dedi sizce az mı doktorum bişey demedi çünkü o yüzden bi tereddütte kaldım 🤔
Reysare Yasininannesi ay evet heycan basıyor öyle böyle değil rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin ❤️
Emrinee Yasininannesi amin inşallah …çok yavaş alıyordı 3 ü bulmaz diyordum …şimdi yeter daha fazla almasın diyorum
Emrinee merve0128 canım benim başlarda yavaş yavaş alıyırdu sonra birden almaya başladı çok kaşar yedim ben ..bence az değil beslenmene dikkat et sonra alıyorlar ..normal şuan bence
merve0128 Emrinee aslında baya iyi yiyorum ama ilerleyen haftalarda inşallah kilosuyla ilgili sorun yaşamayız