Gencanne61 17 haftalık oldu fakat hic hissetmiyorum doktor olumsuz hic birsey demedi kontrollerde . Sizce birseymi oldu bebegime
Aden Gencanne61 ilk bebekse geç hissetmen çok normal canım ben 22 haftada net hissettim tekme olacak 20. Haftada bir tarafdan diğer tarafa kayıyormuş gibi hissediyordum
Edamusaali Gencanne61 19 hftaligm bnde hsstmyrm we snin gbi bsey oldu dye korkyrm surkli ama kontrollrde sorn ckmadgi icin ck skur fzla takmiyrm
Ayazim Gencanne61 ilk bebeğinse bu zamanlarda hissetmemen çok normal 20 haftadan sonra başlarsın hissetmeye
Siluart Gencanne61 Canım hayırlı olsun. Ben 21 haftalığım sabahları yeni yeni hissediyorum. Merak etme zaten bebeğin kemiği, kası yeni yeni güçleniyor bu haftalarla hissetmen zaten çok zor. 21-22 haftanı bekle biraz sabret 🙏🏻🙏🏻
Simgeee Bende 23 haftalığım 22 de başlamıştım hissetmeye acele edip kendini üzme bence ama hissedince de bu sefer arada tekme atmayınca niye atmadı ki diyosun 🙈
Almira89 ben ozellikle yemek yedikten sonra bacaklarimi karnima cekip oturuyorum. Pit pit damar atmasi gibi bir seyler oluyor. Size de boyle mi oluyor. 13+5 haftaligiz.
Cerendemir Benim ikinci bebegim canm ben de hala hissetmiyorum sadece arada pit pit yapio drum normal 20den sonra kuvvetli hssedersin dedi.merak etme oyuzden ilk bebekler daha gec hissedilebiliyor