Mombaby64 7+2 yim bugün kontrole gittim ve kese olmasına rağmen bebek yok. İlk hamileliğim endişeleniyorum. Bu durumu yaşayan var mı ?
Mutiess Mombaby64 Kese boşsa ya da görünmüyorsa genelde vajinal ultrasondan bakıyorlar bakmadılar mı?
Nisaa46 Mombaby64 ben böyleyken kalp atışını duymuştum ve bebek gayet güzel gözüküyordu doktorun ne dedi
Bireylulmasali Kese 20 m olunca bebeğin görünmesi gerekiyor canım geç döllenme olabilir doktorun bilgi verdi mi ?
mrv_b Ben yaşadım boş gebelikle sonuçlandı 7. Haftada kürtaj oldum ama geç döllenme yaşayanlarda da olabiliyormuş 8-9 da görenler de varmış 🤷🏻♀️
Mombaby64 mrv_b küçük dahi olsa bir şey görüyorum dedi mi ? Bakıldıgında bende kücükte olsa bir şey gördüm doktor da emim olamadım dedi.
hulya1esila 9.haftaya adar görünmeyen bebekler var tedirgin olmayın biraz daha bekleyin inşallah görünür ben 2. Gebeligimde boş gebelikten dolayı kürtaj oldum ama 9.haftaya kadar beklemistik
Mombaby64 hulya1esila boş gebelik olunca ağrı falan cektiniz mi ? Benim cok sükür lekelenmem ve ağrım yok
Mombaby64 Gigy ben orada bir şey görüyorum ama emin olamadım o yüzden cumartesi tekrar gel dedi. Ve 5 tüp e yakın kan istedi ardından .
Mombaby64 Gigy kücük bir şey görüyorum ama emin olamadım dedi. Ya geç döllenme olur ya da boş döllenmedir dedi eğer c tesi göremezsek dedi
Bmhkvhpbgh Bende yaşadım canım 6 hafta 5 günlük gözüküyordu adet tarihime göre ama bebek görünmedi kese göründü 1 hafta sonra gittim 6 hafta 4 günlük çıktı bebek geç döllenme olmuştu
mrv_b Mombaby64 yok bende hiçbir şey görülmemişti. Kan verip betanın artışına göre garantileyebilirsin eğer artıyorsa sıkıntı yoktur düşüyorsa boş gebelik
Ebru555 Mombaby64 ilk yedı haftalık gttım kese var dedi sonra 8 de gttım bebegı gordu bende hep acaba varmı dıyodum canm stres yapma
Mombaby64 Nisaa46 bir şey görüyor gibiyim ama emin olamadım dedi. Ctesi tekrar gelmemi istedi ve test istedi 5 tüp kan verdim