tunc34 Merhaba sevgili anneler :) bebislerin oda hazırlığı kıyafet yıkama yerleştirme ve hastane çantası olaylarını kaçıncı haftada yaptınız acaba ? Biz bugün 35 olduk ama ne rahatliksa hala yıkayıp hazırlamadım kıyafetleri 🙄🙈 varmı aynı durumda olan -
bebegim_28 tunc34 oda hazırlığım yok sadece park yatak aldım odayı ilerde genç odası takımı alıcam inşallah 😊bebek kıyafetleri için 32 gibi başladım sanırım yıkadım ütüledim koydum valize ağırlaştıkça yapmak zor oluyor 😊 38 olduk çok şükür
turansmom1 tunc34 bence başla artık bende doğurmam herhalde daha var diyordum 37de bir gittim sezeryan tarihi almaya doğurdum geldim😂
tunc34 bebegim_28 yaa masallah inşallah sağ salim alırız kucagimiza 🙏 tozlanmasindan kokusunun gitmesinden endiselenip yapmamıştım ama başlarım o zaman bende 😊
tunc34 Pregnantmom Allah bağışlasın insallah🙏 hersey yolundaykenmi 36 da doğum yaptınız sezeryanmi oldu
Unlukacar Pregnantmom bende Allahtan hazırlamışım diyorum bende 35+4 de doğum yaptım bizimkiler sabırsız 😁😁😁
bebegim_28 tunc34 Amin inşallah cümlemizin canım 😊 yani valizin içinde ne kadar toz olur ki bir iki giyilicek yine yıkanıcak😁 erken doğum riski olurda yatmak zorunda kalabilirim kim yapıcak ozaman diye erken yaptım
Pregnantmom tunc34 sancilarim başladı bebek karnimda strese girdi kalp atislari yavasladi apar topar sezeryan olmak durumunda kaldim
Pregnantmom Unlukacar Aynen aynen iyiki hazırlamışım bende yoksa napardık kontrole gidip 10 dk sonra doğuma alındım😂
NeslihannK tunc34 34+3olduk bizde cok sukur bütün kıyafetleri annem yıkayıp utuledi dolaba yerleştirdik bende oda yapmıyorum Ahşap sepet besik aldim yarin o gelicek kurulucak ufak tefek eksiklerimiz var çanta hazırlamadım hala sanki canta hazir olunca hemen dogurucam gibime geliyo 🤭🤣
Elmaveannesi tunc34 ben 32ye kadar çalıştım suan 33+4 oldum ne olur ne olmaz kiyafetleri yikayip ütüledim hazir bekliyor. 35de falan da cantami hazirlarim durur hazirca. Ne olur ne olmaz bence sende hazirla
Gizocan tunc34 34 e girdik. Haftasonu yıkayıp ütüledim bebeğinkileri. Hastane çantasına konucskları yerlleştirmeyr başladım. Kendi pijamalarımı yıkadım ütülenip onlarda yerleşecek. Biberon emzik termosu kaynatılacak bilerek bekliyorum onu. Başka birşey kalmadı gibi
Zeyyno_ tunc34 Herşeyimizi aldık 34+1haftalığız ama bende hiçbişeyi yıkamadım çantayı hazırlamadım önümüzdeki hafta muayenem var ondn sonra yapmayı düşünüyorum 😂😂😂🥰🤲🧿