Öncelikle herkese merhaba.
Hep okuyordum burdaki güzel annelerin doğum hikayelerini ve dahada heycanlanıyordum her okudugum hikayede ayy ben asla yapamam helal olsun diyordum hatta bir ara eşim onları okuya okuya piskolojibi bozdun birdaha okumak yok diyerek yasakladı bana😂😂 ama ben gizli gizli gene okudum.
Aslında herşey yolundaydı en son kontrolümde 25-27 nisan kesin doğum sancın gelmezse suni sancı ile alacağım dedi doktorum kendimi o tarihe öle odaklamışımki asla düşünmüyorum başka bişey, 15 nisan eşimin ankaradan misafirleri geldi öle bir gezdim öle bir gezdim ki akşamı ailem benimle dalga geçti sokakta doğuracaksın diye😂 aynı gece herkez gitti misafirlerin odasını hazırladım saat gece ikide banyomu yaptım ve odama geçtim sözde aabah kalkıp gene gemzye gideceğim, 15 dakka sonra bana bir sancı geldi bu arada o güne kadar ne bir aancı ne bir agrı asla yaşamadım hemde sürekli düşük tehlikem vardı. Moral herşeyden önemli ben bunu tüm annelere öneriyorum. Ben düşük tehlikemi asla kafama takmadım hep dua ettim neyse sancı sürekli tekrarlamaya başladı bir yerde okumuştum sancının dakikasını tutun yazıyordu bende yaptım iki dakikada bir onbeş saniye sancı geliyordu inanın neden bilmiyorum ama ben o sancıyı aabah sekize kadar çektim sadece birgün bir arkadaşım her sancıda doktora gitme gereksiz alttam muayene yapıyor dediği için ben sürekli geçicek bu sancı derken sabah sekiz olmuş eşimin alarmı çaldı ve kalktı bana dediki aenin rengin bembeyaz sen iyinisin iyiyim dedim sancı geldi ama gecer sonra eşimi yolculadım ve lavaboya girdim bir anda burnuma bir koku geldi ve midem bulandı istifra ettim o sıra benden bir sıvı aktı birde baktım ki kanamam gelmiş arkasına suyum beş adım zor attım ve eşimin kuzenine bağırdım abla yetiş kanamam geldi diye hemen eşimi aradılar işyeri çok yakın ama ben kıvarnıyorum sanki biri belimin kemiklerini ayırıyor. Eşin iki dakkada geldi taksi bulmak mümkün değil ben feryat ediyorum canım öle yanıyorki belimin agrısına annemde bana çok yakın oturuyor benim kuzenim annemde kalmış o gece eşimin aklına o geldi aradı hemen geldi on dakka içinde hastaneye vardık böle şeylerden hep korktugum için hastanemi yakın tercih ettim. Neyse arabada biraz sancım durdu hastaneye girdik bende birdaha bir çığlık beni direk doğumhaneye aldılar ben hala diyorumki eşime neden çantayı aldın bir iğne yapsınlar gidelim meğer asansörde doğumum başlamış😂 doktorum geldi ben öle bir feryat ediyorumki beni sezeryana alın ben dayanmıycam diye sadece doktorumun sesini duydum ne aezeryanı bebeğin kafası dışarda diye ve asıl olay girmemle doğurmam bir oldu 23 dakka sonra doğumum gerçkleşti ama ben bitti agrıdan bütün hastane iki gün beni konuştu hatta farklı doktorlar bile görmeye geldi odama 23 dakkada doğurdu diye😂😂 tam 23 dakka sonra mucizemi prensesimi kollarıma aldım ve gerçekten dedikleri gibi bütün agrım geçti öleki doktor beni çatır çatır dikti ve ben zerre acı hissetmedim 😂 dilerim rabbim herkeze hayırlı agrısz acısız doğumlar nasip etsin evet kızlar beş dakka daha gitmeseymişim evde soğuracakmışım 😂😂 buda benim hikayem 🙏