ecembugra53 Bircan68🙂 Evt vardı tabi canm doğumhaneye gönderdi Doğum olsun diye 1 cm açıklık var eve geldim canm biraz daha açıklık olsun siye bekliyorum 🙂
Ebru2114 Burcuozkan bizde ilişkiyi yasakladı. İlişkiye girersen açılman olmadan suyun patlar acil sezaryen olur dedi. Normal doğrum için açılma lazım i, ilişkiye girme dedi
Sema-akk Bircan68 kesinlikle acımıyor kendini sakın kasma derin nefes al ver korkulacak hiçbir şey yok 😊
Tugceecikk Bircan68 ben bugün oldum kendini kasma rahat bırak anlık bi acı hemen bitiyor muayene zaten korkulcak hiçbirşey yok
Ebru2114 Bircan68 dar mı değil mi doktor anlar ancak. Ben kendimi kasmadım hiç ağrı olmadı😊 çok sıka sürüyor zaten 1 dk bile değil merak etmeyin
Ebru2114 Bircan68 çok hurafeler var ama hiç yazıldığı gibi değil iki parmak ile bakıyor ağrısız bir işlem 🙈
Ebru2114 Burcuozkan kanal da değil benim ki de ondan sordum 🙈 eşim de Dr o da aynı şeyi söyledi. Bilginiz olsun.. Epey bir açılma olduktan sonra ilişk idaha mantıklı açılma olmadan su patlarsa sezaryana döner çünkü