34ikizannesi Akşam, soru saatinde yayınlarsanız sevinirim. İkiz, hamileyim. 27 haftalık. Biri 1100 gram. Küçük olan, ise 25 haftalık gösteriyor 720 gram. Başına böyle bir, durum gelen yaşayan var mı.
Homeless20 34ikizannesi canım burda soru yayınlanmıyor senin sorduğun şey anında paylaşılıyor. Kendin paylaşıyorsun yani. İkizlerde genelde biri küçük oluyor diye biliyorum ama doktorun birşey demedi mi ? Biz ne desek boş çünkü
Aysnpmk 34ikizannesi 1 ay öncesinde benimde böyleydi birisi 2 hafta geriden geliyordu. Doktorum perinatolog görsün İstanbul çapa hastanesine git dedi ben ayrıntılı usg yaptırdığım doktoruma gittim tekrar ayrıntılı baktı ve küçüğün aort damarında daralma olduğunu söyledi ve Çapa hastanesinde konseye çıktım çocuk kardiyoloji uzmanı baktı perinatolog baktı çok cidd birşey olmadığını ama ilerlediği durumda damarlarda yakma işlemi yapılacağını söyledi beslenmene dikkat et dedi bende beslenmeme dikkat ettim pazartesi günü kendi doktoruma kontrole gittiğimde birisi 1500 kg 1470 kg olmuştu aralarında 3-4 gün oynuyordu sadece olabildiğince de soluma yatmaya çalıştım o günden bugüne kadar. Eğer içinizin rahat etmesini isterseniz mutlaka perinatolog görsün derim ona göre tedavi başlar ve takibe alınırsınız
ikizlermom 34ikizannesi canım ikizden ikize tranfuzyon sendromu olabilir evet ikizlerde fark oluyor ama bu aradaki fark biraz fazla geldi bana bir perinatologa felan gittin mi o ne dedi kan akımları nasıl çocukların düzelir insallh sen moralini yüksek tut benimkilerin arasında da fark var ama bir sıkıntı yok suanlik çok şükür biz haftalık takipteyiz riskli bir gebelik olduğu icin insallah seninkilerde düzelir 🙏🏻
34ikizannesi Homeless20 her hangi bir sorun yok genetik fiziki olarak. Ama 3 hafta geridrn, geliyor biri. 10,günde,bir takipte olacağım en, ufak bir sorun olursa acil sezeryana alacak
34ikizannesi Aysnpmk bugün gittim her hangi bir sorun yok görmedi. İkisininde her şeyi normal. Tek sorun kilo ve 3 hafta geri.
34ikizannesi Aysnpmk sizin ki kaç haftalıktı peki bu olay, oldugunda, ve kilosu ne kadardı ikisininde
34ikizannesi ikizlermom kan, akımında vs, hiç bir sorun kızlarımın. Gittin perinatolojiye. Sizin ikizlerin arasında ki fark ne kadardı
Sibel4264 34ikizannesi perinatologa gittim ben de sizin gibi. Fark açılmadığı sürece sıkıntı yok denildi olabiliyormuş böyle
34ikizannesi Sibel4264 bugün neler yaşadım neler geldi aklıma çok ağladım. Kızlara bir şey olacak diye. İnş küçük gelişme gösterir gidebildiğimiz, yere kadar gideriz. Bende çok tedirginim ve korkuyorum
34ikizannesi Aysnpmk anladım benim kızlar arasındaki fark daha, fazla. İnşallah kızlarım toparlar. Dikkat ediyorum yememe içmeme. Teşekkür ederim