Silme özelliği için halıları kaldırarak aktif kullanılabilir yazıyordu yorumlarda. Okadar agır iş yapsam zatene vimi süpürürüm cok titizimdir cok detaylı süpürürm evi normalde ama gebelikte agrım oluyor. bu yuzden silme özelliği olmayan bir süpğrge almayaa karar verdim gebelik nedeniyle süpürme işimi rahatlatcaktı. Anker eufy 11 s aldım tam bir fiyat performans ürünü. Sadece hepsiburada da 750den fazla yorum var ve 1 yıldız verilen 7, 2 yıldız verilen 6 yorum var onlarda kargo sıkıntısı fln.
Haritalama yok. Elime kumandasını alıp sag sol yapıp istedidigm odaya götürüp, odanın kapısımı kapatıyorum bitti gitti. Öyle bir toz, döküntü çıkıyor inanamazsınız. Eşime süpürtüyroum ki kendi süpürgemde cok iyidir. Ertesi gün anker evde geziyor haznesi tam dolu. Şok olursunuz. Gürgencler bu markayı satıyordu onlara güvendim acıkcası cok memnun kaldım. Gecen ay ölüm indiirmi vardı 1600 tl ye düştü trendyolda ise bir günlük 1520 liraya indi öyle aldım simdi heryerde 1900,2000 civarı olmus🤣cok nasipliyimdir eşim ellerimi fln cok öper bunyuzden 😊takip edin mutlaka muhtesem bir ürün. 11 s modeli. Bu fiyata normal süpürgr yok zaten. Günde 2 kere fln calısıyor pilide iyi gidiyor. 3000lik 5000lik ürüne verilen para bos benim için bu ürüne kıyasla.