Ozdenkekec Kaderkaplann benim doktorum da cuma günü suni sancıyla başlatalım doğumu dedi bi sıkıntı da yok kilosu da geri hatta bende onu anlamadım niye gününü beklemiyor bir de 2. Gebeliğim doktorlar farklı farklı🤷🏻♀️
Gizem424242 Strawberry merhaba canim seninle ayniyiz galiba kac haftaliksiniz bizim de tahmini dogum tarihi 13 kasim gelmezse suni sanci ile doguma aliriz dedi Rabbim kolay dogumlar nasil etsn insallah
Strawberry Gizem424242 38+5iz canım. İnşallah sağlıkla bir an önce kendiliğinden gelsin bebişlerimiz 🙏🏻
Hatice_fth Kaderkaplann 2-3 dilim ananas, 2-3 hurma, küçük fincan rezene çayı, yürüyüş, merdiven, pilates topu, ılık duş
minik0507 Kaderkaplann ishal dogum belirtisi olarak okumustum bi yerde 😊 dogum icin bagirsaklar kendini temizliyormus galiba ama bilemiyorum tam 😊
Kbr26phlvn Strawberry aynıyız ya doktorum da bekleme taraftarı sancımın olması için çoğu şeyi yapıyorum ama yok bizim de son gümümüz 13 Kasım 40 hafta oluyor ama ilk doğumum da 40+6 onda da kendim gittim sıfır sancı sıfır açılma ile yoksa daha geleceği yoktu paşamın. Kızım da abisi gibi olurda diye çok geriliyorum çünkü bir daha o şekilde Doğumu başlatmam geberiyprdum resmen sezeryan isterim gibime geliyor ama doktorum da ne gerek var diyor olur elbet gelecek iyi düşün deyip geçiştiriyor
Strawberry Kbr26phlvn ben hiç sezaryen olmak istemiyorum ama 40ı geçerse oluşabilecek olumsuzlukları düşündükçe riske atmak istemiyorum doktorum da zamanını geçirince problem olabileceğini söyledi. Bir an önce kendiliğinden başlasa keşke doğum 😕
Kbr26phlvn Nasıl doğuracağız kızlar yaaa gelmek bilmiyor 39 oluyoruz bir gün sonra geriliyorum resmen hiçbir belirtim de yok daha anca aylardır bel ağrısı 🤷♀️
Kbr26phlvn Strawberry ben de öyle bekliyorum kendiliğinden başlasın diye zaten şu anda tek yaptığımız git gel her hafta boşa gidiyorum gibi yok sancım agrım ya bir günde aniden gelir mi bilmiyorum ☺️
mervecix Bende 38+5 oldum gelen giden birşey yok ☺️ Bi ağrı giriyo sonra hemen gecıyor kızlar inatcı cıktı yarın kontrol var bakalım doktor ne dicek alttan muaynemde var
Strawberry Kızlarrrr dün sabah wc ye kalktığımda suyum geldi ve akşamına doğurdumm 🥰🥰🥰 allahım hepinizin yardımcısı olsun sizler de bir an önce sağlıkla alın inşallah yavrularınızı kucağınıza 💗💗💗