Bgmky Irmakkaymaz17 1 hafta sonra kontrolümüz yaa çok merak ediyorum bende ne kadar oldu acaba 😊 en son 28+6 da gitmiştim 1540 gram 41 cm di 😊
Mernana Irmakkaymaz17 31. Haftamda gittiğimde 1.602 gr demişti şimdi 33 olduk bakalım ne kadar aldı kızım 🤗
Seval22 Irmakkaymaz17 28 + 5 Te 1750 gr 44 cm di haftaya 31 + 5 te kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor
Yeliz1 Ben haftaya gitcem merak ediyorum kac kg olduğunu.Harekrtleriniz de azalma oldumu neler yapiyorsunuz
Mernana Yeliz1 benim bebek hareketleri çok sert canım kaburgamın oraya duruyor eğilip kalkamıyorum. Senin ne durumda bizimde haftaya kontrolümüz
Yeliz1 Mernana benim boyle dalgalanma gibi oluyor sanki yer değiştiriyor gibi benimde haftaya randevum hazırlıklar bitti mi hastane çantası vs
Mernana Yeliz1 canım ıslak mendil depend vb eksiklerim kaldı. 10 güne dolabı gelicek eşyaları hazır yıkandı ütülendi ama daha memleketten annemin aldıkları gelicek onu bekliyorum bir iki haftaya hazırlarım muhtemelen 🤗 sen ne yaptın bittimi hazırlıklar