Ahsennurrrr NBA15 evet canım onu aldım taşıması falanda kolay çocuk için valla çok ideal bence sakın ağır olanlardan alma berbatlar çok zorlanırsın arkadaşım almıştı hemde çok para verip sonra ikeani nkinden almak zorunda kaldi
Yenibebekyeniheyecan NBA15 ben trendyoldan kiwi aldim aşırı memnunum bide bnm kızıma valla çok iyi dayanıyor üstüne bile çıkıyor aşırı hiperaktif bebek sahibiyim
NBA15 Ahsennurrrr diğerinden sipariş vermiştim fakat iptal ettim temizliği zor olacak belli en iyisi pratik olanı almak inşallah düşmez tek korkum o
Ahsennurrrr NBA15 he yok kuzum ya sadece bir yaşından sonra tek başına birakmicaksin çünkü inmek isyer falan diye oda zaten bütün mama sandalyeleri için geçerli en iyisini etmissin
Yenibebekyeniheyecan NBA15 evt cnm ben çıkarıp makineye atıyorum yıkamaya yada islak mendille siliyorum miss gibi
NBA15 Ahsennurrrr evet evet ona dikkat ederim zaten bir yaşına kadar idare ederse zaten sonrasında yanımdayken dikkat ederim inşallah 🙏🌼
Ahsennurrrr NBA15 inşallah canım icindeki minder zaten çok kalın bişi değil belini ve yanları destekliyor gayet iyi bişi direk makineye at yika o yondende kolaydı
NBA15 Yenibebekyeniheyecan öyle mi makineye atılıyor mu o ya beni de sürekli temizlemesi çok zor diye vazgeçirdiler fakat eşim hala ondan yana 🤦♀️ ne yapacağız bilmiyorum
NBA15 momteacher inşallah inşallah 🙏😊 aslında ben de hafif ve kullanımı kolay olduğu için istiyorum fakat eşimle biraz evham yapıyoruz gereksiz yere ayakları yuvarlak ve ince ya sağa sola atarsa kendini ve düşerse diye fakat görüyorum ki anneler hep memnun ve dikkat ediliyor o konuya inşallah bizde memnun kalırız 🙏🌼
momteacher NBA15 almadan önce arkadaşta görmüştüm bana çok güvenliksiz gelmişti, eşim bi deneyelim dedi öle aldık, ama çok memnun kaldım, çok pratik temzliği kolay, yemekli düğünlere bile götürdüğümüzü bilirim😂
Yenibebekyeniheyecan NBA15 yırtılır diye tereddüt etmiştim miss gibi oldu yırtılma falanda yok tavsiye ederim görünüşte çok güzel