Merve1656 Hulya- 37+3um al bendende o kadar 😒 iyiki diyorum herseyimizi tamamlayıp hazirlamisim yoksa asla gözüm almazdı heralde 😂
hulya1406 Hulya- bende de öyle hiçbirşey yapasım gelmiyor.Hep bi halsizlik yorgunluk.Bu günlerde dahada arttı gibi.Az kaldı doğuma ondan mı diye düşünüyorum 37+3 olduk bizde şükür 🙏💚☺️
sinber Hulya- 34-6 olsakta ben de aynıyım son günler biraz yorucu geçti hem o hem de mevsim değişiyor etkileniyoruz diye düşünüyorum
Rabia95 Hulya- 39. haftadayım tüm mahalleyi temizleyecek enerjiye sahibim iki-üç haftadır. Heryeri temizleyesim geliyor 🤷🏻♀️Çok ağrım var ama nedense bi o kadar da enerjim
Kmslmsl Melikeblgc ay haftaya Çarşamba benimde doğumum var Allah kolaylık versin bizlere ilk gebeliğin mi canim
Burcu_ergn Benimde 36-4 başımın sag tarafında geçmek bilmeyen bir Baş agrısı bacağımın agrısı bel agrısı kasık ağırısı ve yorgunluğum normalim bunlar dicem ama o konuda henüz bi bilgiye sahip değilim
Nnadye Ben de öyleydim. 37+5 oldum iki gündür bu enerji geldi . Doğum enerjisi galiba bence hepinize gelwcek o enerjiden 😂
Edizinannesii Hulya- bacaklarım sanki tartmıyor beni ayaklarım resmen isyan ediyor 🤦♀️ Çok aşırı da kilo almadım ama neden bilmiyorum 🤦♀️