Nazlican031120 Anneler selam, 4 haftalık hamileyim biraz korkuyorum doğumdan vs daha dün öğrendim hamile olduğumu bana bu konuda destek olurmusunuz :)
Bireylulmasali Nazlican031120 canım henüz yolun çok balındasın şimdiden doğumu düşünme,tadını çıkart bence 😊
Busbushatun Nazlican031120 oo bugun dogumu dusunduysen yarın dogumdan sonra ya gecersınnn:) keyfıne bak saglıkla gelsınn ınsllah
E-v-A101 Nazlican031120 maşallah canım allah güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Çıktığın. Yolda yormasın heyecanlı olacaksın tabi heyecansız hamilelik mi olur Muş kalp sesini duyacaksın. Cinsiyetini öğreneceksin. Bazı yemekleri görmek istemeyecek bazılarını yemek için can atacaksın. Sonra zamanla. Karnın şişecek pıt pıt tekme atacak. Ayyyy çok güzel bir yolculuk çooook korkmana gerek yok. Bende 27+1 oldum. Doğum anı gelince korkarım artık şimdi evladımın karnımda hareket etmesinin bana bağlı olmasının tadını çıkarıyorum 🥰🥰🥰 alllah isteyen herkese nasip etsin🙏🙏
Bireylulmasali Nazlican031120 hayırlı olsun bu arada.Bol bol dinlen ağır bi iş yapma bi yere uzanma bir şey almak için 😊
Nazlican031120 E-v-A101 desteğiniz için teşekkür ederim Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin İnşallah 🥰🤲🏼