mercimeginanne aymira_27 ben eğitim araştırmada randevu aldım şimdi 230₺ dediler :)) sizin ordaki devlette ücretsizdir inş
aymira_27 mercimeginanne İnşlh canım ücretlide olursa mecbur yaptırım. Ama ben ikili testi yaptırdımda devlette dokturum ayrıntılıya da gönderdi ücretsiz yaptılar.
Tugbaslan3458 aymira_27 19+0 🤚🏻🤭karnımız çıktı artik cok şükür daha çok istiyorum çıkmasını insallah cikar 😁 haftaya pazartesi ultrasonumuz var insallah guzel haberler aliriz 🤲🏻🤲🏻
Mrymozr aymira_27 amin hepimiz insallah🌹 evet ozel bi klinikte yaptırdım. Zeynep kamilde erbil çakar diye bi doktor var onun kliniğinde. Adam hem devlette hastalarina bakiyo hemde belirli saatlerde özel klinikte
Tugbaslan3458 aymira_27 evet canım büyük bi şok yaşadım ve kız olduğunu öğrendik 😁😁erkek gibi kız olcak bizimki heralde herkes erkek dedi ultrason resmine bakıp aşerme lerim erkek bebek asermeleriydi bacak arasinin pipi tahmin edilen fotoğrafı bile vardi yedim tatlı yı hakki geliyo dedik Ayşe geliyomus 😁😁😁 eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda varsın kız olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤
Anne18 aymira_27 18+2 yim olur mu 😊😊💕 4LÜ testi verdim bende bugün sonucumu alıcam yarın doktoruma gidicem büyük ihtimalle bir kaç hafta sonra detaylıya çağıracak 🧿🤰🏼✔️
Ebru555 Ipek0z ben özele gittim resimde vermedi bırak cocugu bıle gormedım ekran ona dönüktü sinir oldum vala
mrhbslm Bende özel muayenehanesine gidiyorum doktorum detaylı ultrason için oraya perinatoloji çağırıyormuş 500₺ dediler fiyatına. Şuan 19+4 oldu ☺️ 21.haftada yaptıracağız insallah☺️ Rabbim hepimize hayırlı olumlu sonuçlar almayı nasip etsin ☺️
Nrkls aymira_27 ben yaptırdım dün doktorum bıngıldagına kadar baktı çok şükür gayet iyi bebeğim 19+3 de yaptırdık
cipiti aymira_27 karnım büyüdü hamile olduğum belli oluyor son bir haftadır bebek hareketlerini hissediyorum içten 😍😍 19+6 dayim yarın detaylı için gideceğiz çok heyecanlıyım her hafta hastaneye gidesim geliyor 🤭🤭
hulya1esila 19+2 yız detayliya girmedik bakalım haftaya gidicem sanırım gün verirler hemen almazlar devlette
13579 Mrymozr fotoğrafı atabilirmisiniz sakıncası yoksa bende haftaya giricem detaylı ultrasona şu an21+3 teyim merak ediyorum 😊
Mrymozr 13579 https://imgyukle.com/i/IeNiaG boyle bi fotograf var elimde bide ufak ufak siyah beyaz olanlar var orda yüzü tam belli de. Hafta sonu tekrar gidicem ozamanda renkli gormek isticem tekrar resim alicam😊😊