Zeynep_adem58 Kizlar 12 de doktor kiz demisti bir oglum var bnziyor demisti 15+1deyim erkek kesin dedi eger kordon degilse bi daha degisen varmi kesin erkekmidir bilemedim gordum baya pipisini ama kordonmu acaba dedi sonfa erkek dedi
Marvegas1 Zeynep_adem58 16 17 haftada erkek dendi hatta pipi resmi verdi 21 hafta da kız dendi 23 de kız dendi şuan durum ne merak ediyorum😀
Bhrykndmr Zeynep_adem58 Ultrason fotosu var mı acaba? ☺️ Benimde 16. Haftamda doktorumuz bağdaş kurmuş büyük ihtimalle kız göstermiyor dedi. 1 hafta sonra tekrar gittim pipi gördüm kesin konuştu doktor herseyini alabilirsin dedi. Ama bu kordon felan düşüncesi emin olamadım. Kıyafette aldım erkek diye ☺️ Bizim ultrason fotomuz bakabilirsiniz iki bacak arası 🤗💙 https://imgyukle.com/i/IcfyoH
S_S Marvegas1 kızdan erkeğe döndüğünü duymuştum ama erkekten kıza nasıl döndüki çok şaşırıyorum 🙂 üstelik pipi gösterdıgını soyluyorsunuz bacakları açık degılmıydı? :)
Marvegas1 Zeynep_adem58 girdim ama devlet hastanesinde detaylı söylenmedi ben bile anlamıştım kız olduğunu kordon görmüş büyük ihtimalle