merveglc Herkese selaam 🙋🏼♀️ Gebelik takibi için kendime doktor arıyorum Kahramanmaraş merkez özel hastanelerden doktor öneriniz varmıı??
Nejjllaa33 merveglc gebeliğimin 38. Haftasındayım ve en baştan beri Alpaslan beye gidiyorum çok memnunum. Çok açıklayıcı sizin soru sormanıza gerek bile bırakmıyor. Sakin birisi bana güven veriyor.
nsnannesi Megapark hastanesi Alpaslan özdarendeliye gidiyorum çok memnunum kendisinden siz sormadan herşeyi açıklayıp anlatıyor ultrasonda bakarken ayrıca güleryüzle ve candan davranıyor insanı rahatlatıyor 😊
merveglc nsnannesi Vatan hastanesi hilal hanımla başladım iyi birisi kibar ama hem çok yoğun hemde bişey soramadan paketleyip yolluyor dışarda çok bekletiliyor içerde 5 dk sürmeden bişey soramadan bir telaşla çıkıyor insan
Nejjllaa33 Kahramankentli 70 lira muayene ücreti. Doğum şeklini size bırakıyor biz Allah izin veririse normal doğumu bekliyoruz.
hulya4627 Maraşta murat bakacak var ama pandemiden dolayı hasta almıyor bende doktor arayışına girdim
Kahramankentli Nejjllaa33 teşekkür ederim detaylı ultrason yaptırdınız mı peki aynı doktor yapıyor mu bi de ücreti ve ne kadar sürdüğünü de öğrenirsem çok iyi olur 👌😇
Nduru Bende megaparka gidcem insallah guzel bi hastanedir ya doktorlari deniyem tek tek galiba 😔 cok tedirginim ya insallah iyi bi dr bulurum yorumlariniz icimi rahatlatti vallahi
Nejjllaa33 Kahramankentli detaylı ulturasonu Kahramanmaraş ta yaptırmadım bunun bilgisini veremem. Alpaslan Bey her muayenede zaten o kadar detaylı bahsediyor ki bebeğin böbrekleri kalbi parmakları vs diye gösteriyor işlevlerinden bahsediyor 😊