Kubraadmr Kızlar son 1 haftadır karnım o kadar sert ki içten böyle geriliyor gibi taş gibi resmen 24 haftalık hamileyim neden böyle olur ki
Rabia95 Kubraadmr sürekli bi sertlik varsa doktoruna söyle ya da mesaj at muhtemelen magnezyum yazar. Kasılmaların erken başlamış sanırım, bebek hareketlerini hissetmeye çalış bu haftalarda düzensiz olur ama tüm gün hissetmezsen hiç bişey doktora git.
Kubraadmr Rabia95 evet sürekli bir sertlik var karnım taş gibi diğer haftalarda kıpır kıpır hareketlerini hissediyordum şuan hareketlerini hissedeyim diye tatlı yiyip uzanıyorum o şekilde hissediyorum
Buketg13 Kubraadmr canım bende 22 haftalık hamileyim bendede öyle oluyor dün doktora gittim sordum doğum pozisyonu alıyordur dedi doktor o an ayaklarını yukarı kaldır yat tuvalete flan gitme dedi erken doğum habercisi olabilir dedi ama kesin değil tabi .ben bildiğin nefes alamıyorum o an haftaya tekrar gidicem doktora tekrar gel dedi
Buketg13 Kubraadmr canım bende 22 haftalık hamileyim bendede öyle oluyor dün doktora gittim sordum doğum pozisyonu alıyordur dedi doktor o an ayaklarını yukarı kaldır yat tuvalete flan gitme dedi erken doğum habercisi olabilir dedi ama kesin değil tabi .ben bildiğin nefes alamıyorum o an haftaya tekrar gidicem doktora tekrar gel dedi
Buketg13 Kubraadmr aynen ben magnezyum flan hep kullandım geçmedi haftaya tekrar gidicem bakalım kesin bir şey demedi sen yine de dikkat et doktoruna bı danış
Kubraadmr Rabia95 doktoruma maşallah bir mesaj atıyorum 2 gün sonra cevap veriyor kontrole kadar beklemeyim akşam bi acile gideyim
Duru999 Kubraadmr kasilmalarim cokmus( ve hala gecmedi. Ne yapdiysak gecmedi dr is yapma dinlen fln dedi. Bu artik senin rahminle ilgili dedi bana biraz eyrilik varda bende.
Baybymucize Kubraadmr kanama yoksa tedirgin olma demiş benm bebek birde biryere toplanıyor öyle dedi normal ama sizde sorun doktorunuza
Kubraadmr Buketg13 eşim işinden izin alsaydı kendi doktoruma gidecektim de ama alamadı akşam acile giderim