Heyecandorukta kilolu olduğu için doktorlar in hiçbiri risk almadi kanala girmez bebek girsede ilerlemez vakumla çekmek zorunda kalırız dediler imza verip tüm riskleri göze alıyorum diye imza atman lazım dediler sezeryana gün kıldık devlet hastanesiydi ama benim tombalak 2 gün öncesi gelmek istedi su nisan hiçbiri gelmedi 14 saat şancı çektim en son 4 dk 1 60 sn geldi 3 cm açılma ile hastaneye gittim ama kanala girmedi zorladım normale ama doktorun dediği gibi kanala girmedi malesef sezeryan oldum. Ama alnımın ali ile 14 saat sancimi çektim baba baba 😂 denemedim demem yani . Sezeryan sonrası da hemen yürüyüp toparlandim hatta 13 kilo aldım hamilelikte 30 günlük olduk 21 kilo verdim . Herkes dedi nasıl oldu nasıl bu kadar hızlı toparladın. 14 Saat doğum sancısının yanında sezeryan sonrası yürüme falan faso fiso geldi nts en son 150 160 i görmüştü bide . Ha ben bide stajerlere denk geldim rezil kepaze vi sezeryan geçirdim 1 saat 15 dk sürdü ameliyat im tansiyon 170 o gördü nabız alamadılar birsürü ilaç var narkoz vermek zorunda kaldılar sağlam girdigim ameliyattan 1 torba ilaç ve iğne ile eve döndüm. Güzel bir sezeryan olsaydı belki çok daha çabuk toparlanirdim