Heyecandorukta lina_uzn Bende 25. Haftadayım merak ediyorum bugün Dr kontrolüm var 🐣21. Haftadayken 440 gr dı 🐥
Seval22 lina_uzn 28 + 5 te 1750 gr 44 cm di şuan 30 + 5 im cumartesi kontrolüm var bakalım bizim paşa ne kadar olmuş
minnakmina lina_uzn 16+4 günlükken 160 gramdı 9 kasımda perinatolojiye randevum var bakalım kaç gram olmış saglıklımı
Dilara1503 ThinkerTubi normal canım her bebek aynı değil benmde o zamanlarda 510 du doktor dedi normal olmasa ben sana söylerim hiç kafana takma bebekler fabrikadan çıkar gibi hepsi aynı ölçüde kiloda olmuyor maalesef dedi demek ki yapısı öyle boyu uzun olacakmş 🤗
Seval22 lina_uzn benden de nasıl iri bir bebek olcaksa kendim minyon ve zayıfım 31. Haftamdayım 5 kilo aldım doktor bile diyo senin halin neki bu bebek bu kadar iri 😂
Heyecandorukta lina_uzn Bugün gittim 25. Hafta bitmek üzere bizimde, 850 gr 33 cm miş bizim minnak 🐣🙂
lina_uzn ysfali06 banada geç döllenme vardı 1 hafta ileriden gidiyor demşşti bir önceki gitmemde. Bu sefer sormadım keşke hala aynımı deseydim😂😂😂
ThinkerTubi lina_uzn AA öyle mi? Burda hep o haftalar 500+ gördüğüm için 😇 diyodum benim ki minik kaldı sanırım diye, ama tabi doktor gelişim iyi dedikten sonra gerisi de önemli değil.
Ozzgec 31+5 te gittiğimde 1700 gr ve 42 cmdi. Cuma günü gideceğim 33+0 olacak bakalım oğluş ne kdr büyümüş🌟
Zekiye079 lina_uzn en son 26 haftalikti gittim boyu 34 35 cm demişti kilosu 1 kiloya yakın demişti şuan 32 haftalık kaç kiloyuz bilmiyorum