Janjan Kızlar gebelikte korunmasız ilişkinin sakıncası var mıdır doktor ilişki yasağı koymadı ama korunmalı mı korunmasız mı soramadım
Ayseozerckr Janjan son aya kadar olacaksa korunmalı olsun sperm rahim ağzını yumuşatıyor diye dr lar var, ben hiç korunmadım 40 hafta olduk gelen giden yok 🤯 ama herkeste aynı olmaz tabi
Mircet Janjan hiç korunmadık gebelik boyunca erken doğum falanda olmadı ama herkeste bir değil benim riskli bir gebelikte değildi doktorumda yasaklamadı
Hatice1_ Janjan Hemen hemen bizde korunuyoruz eşim arada bi korunmadan istiyor tabi ama doğru sonra ben kendimi kötü hissettiğim için genelde korunuyoruz 🤷🏾♀️ Şu an 19+4 bişi olmadı çok şükür
mrv_b Bizde 11 haftalığız ve korunmuyoruz bende çok korkuyorum aslında ama eşim bişey olmaz diyip duruyo🙄
gizemdogan Doktorum bana ilişkide bir sakınca yok yaşayabilirsiniz ama korunun dedi. Sperm sıvısı kasıklarınızda ağrı yapar dedi. Başka bir sorunu olur mu bilmiyorum tabi ama biz her ihtimale karşı korunuyoruz
babaymom bizde 12ye kadar korunmadık sonra ben enfeksiyon kaptım neden kaptım bilmiyorum ama enfeksiyon geçtikten sonra ya tekrar olursam diye korktum o yüzden korunuyoruz şu an 16+1 iz