Ceylanyakar Neler aldınız hazırlıklar nasıl gidiyor ? biz bebek odamızı sipariş verdik kıyafetlerin bi kısmı da tamam idiğer eksiklerimizi yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz sizler neler yaptınız ?🥰
mlsmrtgl Ceylanyakar merhaba 🙋🏻♀️ bebek odamızda sadece yatağımız eksik montessori yatak yaptırıyoruz bide halımızı henüz almadık bebikomun eşyaları tamam sayılır burun aspiratörü hariç. Kıyafetleri bakım ürünleri vs bitti. Henüz kendi ihtiyaçlarımı almadım 32. haftadan sonra almayı düşünüyorum.
YenidenAnneOlmak Ceylanyakar kıyafetler tamam. Yıksnıp ütülenmeyi bekliyorlar. Alınacaklar depend, alt açma örtüsü, anne-bebek bakım çantası, pişik kremi, lohusa takımı.
Bbssra Ceylanyakar yok bana bir tane 10′lu birtane 5′li hediye geldi. Birtanede ben aldım 5′li ama yaptırsam mı diyorum fotoğraf çekimi için ama çok yüksek rakam istiyorlar sonra değmez diyorum kafamda deli sorular
mrs_elisah haftadayım hemen hemen herşey hazır :) kıyafetler yıkandı eşim ütüledi sağolsun. çanta hazırlayacağız benim kargodan pijamam gelecek depend alıcam gerisi tamam :)
mlsmrtgl Ceylanyakar henüz yaptırmadım bebikomun ismine karar vermedik 😂 ama instagramda minilolabutik var ordan yaptırmayı düşünüyorum.
Oyagunaydin Ceylanyakar kıyafetlerinin bir kısmı tamamlandı. Daha tam bişey almadım. Baktım da şöyle geneli bitirmiş 😂☺️
Ffc2224 Ceylanyakar 27 haftalığız ☺️ Odası beşiği bebek arabası ve benim için pijama iç çamasırı falan hariç herseyi hazır 😅 birde halen oglumun ismi net değil
Ttugbatrn Ceylanyakar 29 haftalığız bizimde herşeyimiz hazır 🤗 odası kuruldu alışverişi bitti yıkayıp ütüledim kendi alışverişimi de bitirdim 🤗 sadece hastane çantamız hazırlanacak onun içinde 32. Haftayı bekliyorum o hafta hazırlayacağım inşallah 💙