Cerennnnn Haftamdayım kontrole gittim ve bebeğim karnımın çok gerisinde çok içinde oldugunu gördük karnıma çok fazla bastırarak bakmak zorunda kalfı fakat bu bi sorun değil normal birsey olabilir dedi sadece kontrollerde çok bastırarak bakacagı için canın yanacak dedi. Ama içim rahat etmedi siz böyle birşey duydunuz yada okudunuz mu biryerde ?
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Cerennnnn rahmin geride olabilir doktor benimkine de cok bastirmisti rahmin geride oldugu icin kalp atisini duymak icin bastirmam gerekiyor demisti. Ama smdi 16. Haftadayim normal bi sekilde bakiyor doktor hic bir skintim olmadi. Rahim geride olsa bile sorun teskil etmiyor zaten.
Burccu Bize kontrole gitmeden bolca su icmem ve tuvalete gitmemem gerektigi soylendi. Su icince idrar kesesi rahimi kaldiriyormus bebegi gormek kolaylasiyormus. Cerennnnn
Cerennnnn Önce bakarken anormal bir şekilde geride duruypr filan dedi bir kaç saniye korkuttu beni anlamsızca bakarak söyledi daha sonra hiçbir sıkıntı yok diye açıklama yaptı ama benim içimde kaldı tereddüte düştüm merak ettim
Izm123 Cerennnnn bu doktorlarin boş boğazligi zaten emin olmasalar bile yok böyle yok şöyle yorum yaparlar ama bilmiyorlarki annenin aklina bunlar kaliyor
Cerennnnn Hep idrara sıkışık gidiyorum zaten ama biraz için rahatladı sizler böyle söyleyince benimde birkaç hafta sonra düzelir heralde bakalım