insan_insan 16+ günlerde hissetmeye başlamıştım ilk hissettiğimde içimde resmen bişey dönmüştü çok heyecanlandım ama çok azdı 20den sonra baloncuklar patlıyor gibiydi artık baya baya sallıyor beni 😁
Seher112 [silindi] yani hissediyorsanız çok güzel çok ilginç geldi sadece bebek falan o haftalarda çok küçük ya imkansız gbi yani … sizide üzdüysem k bakmayın …
Cerla Kızımı 18haftalarda hissetmiştim ama şimdi 12 haftalığım arada damar atması seyirme gibi bişiler oluyor tabi tam olarak bebek hareketi diyememde yinede bişiler hissediom😊
Morelma_ BrcHmt ilk tekmesini atıyor kalp atışı gibi 😍sonra ilk hareketleri başlıyor elini karnına koyduğunda net hissediyorsun elinin altında birşey gidiyor♥️ilk hareketlerin duygusu tarifsiz
Burcak65 16+3 de hissettim. İlk gebelik. Beklemiyordum 20de olur diyordu herkes. İçimde bi damar atması gibi kelebek çırpıntısı gibi oldu. Hatta çok korktum ilk. Ama şimdi alıştım hatta arada ben dürtüyorum pıt pıtlasın diye.. Şu an 18. Hafta dolmak üzere :)
KezibanUan Tubikk45 ilk gebeliğimde 17. Haftada hissettim 2. Gebeliğimde 12. Haftada kayar gibi hissettim ben gazdır diye düşündüm ikili taramaya girdim oe hareketliydi ki doktor ölçümleri zor yaptı sonra her gün aynı hareketi 2 kere hissedince bebeğim mis dedim ☺️