Tubikk45 Selaaam. Doktorum bana 25. Haftaya kadar hissetmemen normal demisti. Bugun 22+1. Dun oyle guzel bi gundu ki:)))) icerden gidikladi beni resmen gulme krizine girdim. Once solumda sonra sagimda hissettim cok tatliydi. Siz ne zaman hissettiniz???
Mahbuss Tubikk45 ilk hamileliğim 18+5 te hissetmeye başladım kızımı İçerden gidiklanma ve pıt pıt şeklindeydi 🥰 Şuan 27 haftalığız artık daha net ve bazı hareketleri acıtıyor 🤭😀
Tugbaslan3458 Tubikk45 16 da az az elimi karnımda bekleyerek hissettim 19 olduk simdi kıpır kıpır 🙏🏻😁🤲🏻
Gzlgzl BrcHmt ilk hisler parmağınızı ucunu pıt pıt yapın kolunuza o şekilde olmaya başlıyor 1ke olur anlayamazsınız bida olsun istersiniz olmaz sonra dan sert daha derken 🎈🥰👧🏼👶🏻
Morelma_ BrcHmt ilk tekmesini atıyor kalp atışı gibi 😍sonra ilk hareketleri başlıyor elini karnına koyduğunda net hissediyorsun elinin altında birşey gidiyor♥️ilk hareketlerin duygusu tarifsiz
Gzlgzl İlki geç oluyor ama ⅔ de hızlı şekilde 13 de bile hisseden var aslında kayma şeklinde de erken haftada hissediliyor ama ilkte 18/20
Tubikk45 Mahbuss cok tatli degil mii yaa ♥️ doktorum bana pit pit degilde icinde balik gibi biseyin gezdigini hissediyorsan artik hissediyosun demektir demisti. Bunu ilk defa dun hissettim yoksa o pit pitlari daha oncede hissetmistim
Mahbuss Tubikk45 hemde nasıl tatlı sürekli hareket etsin istiyorsun 🤭 rabbim sağ salim kucağımiza almayida nasip etsin inşallah 🤲
angels_-mom Biz de 14. Haftadayız. Bazen içimde birşeyler mini mini hareketlerini hissediyorum gibi yani tam açıklayamıyorum ama içimde bebiş kendini hissettiriyor sanki çok tuhaf😀 gurultu oluyor bazende acıktığımda falan çok farklı Bi his
halitefe Tubikk45 benimde ilk gebeliğim ama ilk 17 de hissettim doktor zayıf olduğun için erken hissetmişsin demişti
Gzlgzl He birde ⅔ de göbek erkenden çıkıyormuş onuda anlamış oldum🙈😁 her hali güzel ya allahım saglıkla sorunsuz zamanında kucaklamayı nasıp etsin hepimize
halitefe Gzlgzl ay benimde erken çıktı ya 6 aya kadar belli olmayan var karpuz yutmuş gibi geziyorum şimdiden 😅😅
Sehertass [silindi] 9.haftada erken değil mii şuan heyecanlandım siz 9 diyince bende 8. Haftadayım kacıncı gebeliğiniz
Seher112 Sehertass 9.haftada mümkün değil bebek bile çok ufak neyi hissedilicek abartıyorlar 13 den sonra neysede 9 da 10 da mümkün değil
halitefe Sehertass canım 9 da imkansız doktora söylesen güler buna kaçıncı gebelik olursa olsun ikinci üçüncü gebelik bile olsa En en erken 15, 16. Haftalarda hissedilir o bile düşük ihtimal bağırsak hareketleriyle karıştırıyor arkadaşlar