Gulfemesatgokcen Sütüm az oldugu için takviye edici gıda kullanmak istiyorum. Evde rezene tatlı anne çayı kullanıyorum fazlaca su içiyorum ama yok yetmiyor. Bu içeçegi gördüm kullanan etkisini görenler var mı yada başka önerisi olan 🤔
Zeynepekr Gulfemesatgokcen Bende merak ediyorum bu malt içeceğini . Kompostoyu tavsiye edebilirim gece gündüz aklıma geldikçe içiyorum sürekli , soğan aynı şekilde bir de laktamax süt yapıcı kapsül
Epifenomen Gulfemesatgokcen ben aldım denedim hem tadını sevmedim hem de faydasını görmedim. Humana iyi geliyordu artık o da gelmiyor ama şunu fark ettim gğn içinde yarım saat bile uyursam sütüm artıyor. Uyku gerçekten de sütü artırıyor
Gulfemesatgokcen Zeynepekr yorumları güzel aslında ama güvenemedim komposto içtim ama bana fayda etmedi
Gulfemesatgokcen Epifenomen bende gece kızım uyumadıgı için uyuyamıyorum gündüzde alışmadığım için gün uykusuna olmuyor 😔😔
Epifenomen Gulfemesatgokcen ben de sen gibiyim canım ama zorlamaya çalış kendini uyumaya vücudunun direnci de artar Allahın izniyle sütün de