PapatyaaKokulumm Üzülmeni istemem ama gerçekten düşük yapıyo olabilirsin. Bende aynı şüphelerle gittim tahmimi 8 /9 haftalıktı ama kese görünmedi doktor içerde kanama alanı var dedi ( belki senin doktorunda ultrasonda dolu görüyorum derken kanama alanını görmüş olabilir)
Neyse doktor banada gösterdi zaten hareketli bir alan kanama alanı oluyormuş kese yok bebek yok ama beta değerm yüksek neyse yinede herhangi bi ilaç vermedi 2 günde bir betaya bakalım dedi gerçektende doktorun gördüğü gibiydi beta değerim 458 den 300 e düştü artması gerekirken sürekli düşüş gösterdi ve en son gittğimde 70 lere inmişti zaten vajinal muayenede de o hareketli alanı gördü bende ne leke ne akıntı hic biri olmadı ama doktorum düşük yaparsın dedi ağrı kesici verdi sadece ve 2 3 gün içinde kanama gerçekleşir ağrın şifdetli olursa ilacı iç yoksa kullanma dedi kanama olmadıgı taktirde kürtaj olucaktm. Farklı doktorlarads gittm sonuç değişmedi ve doktorumun dediği gibi 3 gün içinde kanamam oldu biraz uzun sürdü ama şükür kürtaja gerek kalmadı cok korkuyordum kürtajdan. Ama demem o ki doktorlar ultrasonda kese var mı yok mu cok net görüyorlar kese görünmüyorsa yada geç döllenme dış gebelik gibi durumlardan şüpheleniyorlarsa hamilesin de diyemiyorlar takip etmek istiyorlar bu şekilde kesinleştiriyorlar sende beta değerne 2 günde bir baktır başka doktora git direk düşük ilacı vermesi düşündürdü sadece ama kanama olması ve kesese görmemesi de normal diil cnm hakkında hayrlısı olsun