Senanur4884 Merhaba ben tahmini olarak 5 haftalık gebeyim iki gün önce hastaneye gittim Altan ultrasonla muayene etti ve kese görünmüyor dedi kan testi yaptırdım değerim 458.5 çıktı kesenin görünmemesi normalmi bu haftalarda
Mom433 Senanur4884 normal tabi canım benim herkes 4 haftalıkken görcek diye birsy yok geç döllenme diye birşey var korkma sen içindeki mucizeyi düşün mutlu ol gözükecek annesi bu işler sırayla kesen sonra kese içinde bebek ve kalp atışı haftaları var daha gebelik sabretmek demek 🥰
Mervensn1 Senanur4884 çok normal benimde aynı sorun olmuştu kan değerime bakmadan vajinal ultrason yaptılar ve demoralize olmuştum haliyle büyüük bir ihtimal hiçbir şey yok canım kendin kan değerini takip et benim kan değerim 6700 dü gittiğimde doktorum daha erken gelme vajinal ultrason tercih etmiyorum dedi o yüzden bekledim ve karnımdan 6. Haftada göründü kalp atışınıda 8. Haftada duyduk hiç canını sıkma oradadır o annesi🌸🌸🌸
Mom433 Senanur4884 pardon 4 yazmışım özür dilerim kimisi 6 kimisi 7 de görüyor kişiden kişiye değişiyor herkesin son adet tarihi farklı kimisi erken döllenir gözüküyor kimisi geç dollenir sonra gözükür içini ferah tut🙈
Senanur4884 Mom433 çok teşekkür ederim ☺️ gerçekten içime su serptiniz üç gündür içim hiç rahat değildi bizim buralar covid kaynıyor hastaneyede sürekli gitmek istemiyordum çok yardımcı oldunuz sağolun 🙏🏻
istanbul3434 Senanur4884 5 hafta cok erken canim 6yi bekle bakalim. Ben 5-6-7 uc hafta ust uste gitmek zorunda kalmistim. Bir de mesela bende 7+2′de karindan bakinca kesenin ici bos gorunmustu bebek gorunmemisti cok korkmustum. Meger biraz gobekli oldugum icin gorunmuyormus yag tabakasindan. Alttan bakarak ancak gorebildi. Icini ferah tut bu kese/kalp atisi meselesi biraz sabirla bekleme işi.
Oznurozcan Arkadaşlar zaten gereken bilgiyi yazmış ama bende yazayım ben 7 haftalıkken keseyi ve bebeği görebildim,Olabiliyor yani içini ferah tut stres yapma bende çok gerilmiştim….