40+6 kızım gelmek bilmiyordu salı günü sabah normal kontrole geldim doktorum herşey yolunda ama doğumunu artık yapalım bundan sonrası artık riskli dedi eve göndermedi yatisim flan yapıldı öğlen 12 gibi suni sancı başladı saat 3 kadar herşey yolunda ilerledi ağrım azdı hatta böyle mis gibi doğururum oh diyordum ama her saat başı allttan muayene ediyorlardi 3 e kadar 3 cm açılmam oldu sonra suyumu patlattilar o an hissetmedim ondan sonra muayene edince canm yandı ama çok değil suni sancimi arttirdilar 4 den sonra 4.5 cm açılman var dediler saat 4 deb sonra ağrım çok fazla arttı ağlıyordum dayanamiyorum diyordum o ağrıyla bide nst ve muayene çok zorluyordu saat 6.30 a kadar acilmam hiç ilerlemedi ama ağrım beni deli edecek kadar çoktu yürüdüm arada bir saat 7.50 de büyük abdestim geliyo gibi baskı çok oldu bağırdım koşun tuvaletim geliyo tutamıyorum ikiniyorum bana yardım edin nolur diye yalvarıyorum ben yapamıyorum beni sezeryana alın dedim yapamıyorum annem bı yandan diyo çok cektin az kaldı dayan dio anneme bagiriyorum susun siz dogurdunuz ben doguramiyorum olmuyo dedim o sıra geldiler alttan muayene ettiler dediler ne sezeryani doğumhaneye alıyoruz seni hadi dediler tekerlekli sandalye ile götürdüler tam o esnada yine tuvaletim geliyo gibi ikinmam geliyordu bakıyordum geliyo geliyo diye 8 de doğumhaneye alındım 3.ikinmamla 20.15 de çocuğumu kucağıma aldım çok şükür dikişim 3 tane tek doktorum maşallah çok iyi dayandin çok güzel bir doğumun oldu aferin sana dedi bebeğimi kucağıma aldım hıçkıra hıçkıra ağladım o an kuş gibi oldum herşeyi unuttum eşim de görünce çok ağladı hiç böyle görmemiştim çok şükür ben atlattım sıra bekleyelerde inşallah sağ saglim kucağıniza alın size tavsiyem normal doğum istiyorsanız dayanin sonrası çok güzel biraz uzun oldu herzerresini anlatamak istedim kusura bakmayın ☺️♥️