Herkese iyi geceler🥰 Doğum hikayelerini okumak beni hep heyecanlandırıyordu. Herkesin deneyimi tamamen farklı çünkü. Sıra geldi benimkine 🤭 30 Ekimde sabaha karşı bir anda sancıyla uyandım. Herhalde çok sıkıştım diye düşündüm tuvalete gittim. Kanamam başlamış o an aklım gitti 🤦🏼♀️ Sonra kendimi sakinleştirirken bir anda bacaklarımdan kan akmaya başladı hemen giyinip eşimi uyandırdım. 10 dakika içinde hastanedeydik. Nstye bağlayıp çatı kontrolü yaptılar. İlk çatı deneyimimdi canım yandı baya 😅 Normalde doktorumla sezaryen kararlaştırdığımız için çatı yapmamıştı. Nstde sancı çıkmadı ama doktorum kanaman riskli olabilir tehlikeye atamayız diyerek yatışımı yaptı. Sonrası benim için inanılmaz zor geçti. Her an ameliyata alınabileceğim için önlüğü giydirdiler sürekli kanamam kontrol edildi. Tam 28 saat boyunca sancı çektim ama doğum sancısı değildi. Ağlaya ağlaya sabahı ettim dayanamıyordum artık.Doktorumda sabahına sezaryene almak istedi. Bebeğin kilosu yüzünden küvez riski olduğunu söyledi. O andan itibaren çok korktum. Ameliyathaneye indiğimde titremem durmadı. İğneyi olduktan sonra midem bulandı kusmak istedim. Derken doktorum geldi başlıyoruz dedi🥰 Tepe ışığından birkaç hoş olmayan anı gördüm maalesef direk karnım yansıdığı için sonradan aman dedim hissetmiyorum bakmaya gerek yok siz bakmayın😅 Ondan sonra bir ağlama sesi geldi 🥰 Kızım ağladıkça ben ağladım sürekli nasıl olduğunu sordum giydirip getireceklerini söylediler. 5 dk bekledim getirdikleri anda daha çok ağladım sağlığı yerindeydi. Yanağıma koyunca oda ağlamayı kesti öptüm kokladım sıcacıktı 🥰 Şimdi kollarımda uyuyor çok şükür 🙏🏻 Happymom benim için çok güzel bir öğrenme dertleşme yeri oldu ❤️ artık Happykids’e geçme vakti 🤗