Neshe08 Onemother ilk test de 6,40 çıkmıştı dün terse yaptırdık dahılıyeye gıttım 4.4 çıktı ama yınede olana başladım
Neshe08 Fatma12345 cok üzüldüm ☹️ Sabahı zor ettım hemen gıttım doktora başladık ilaca ınsallah normale döner
Fatma12345 Neshe08 bebeğe baktirdin mi durumu nasil cnm ilaçla düşer merak etme ama 1 2 ayı bulur düşmesi
Neshe08 Suhedaa_ teşekküre ederim canım gıttım başladık ılaca 6 tüp kan verdım cok yorucu bı gündü ınslah normale gırer
Nuray23 Neshe08 ilacini doktorun dedigi sekilde duzenli alirsan ay da da bi kan verip baktirirsan hic korkma canim allahin izniyle bisey olmaz. Gebelikte tiroid cogu kisinin sorunu malesef bende de var. Ilacimi aliyorum insallah hepimiz sag salim bebeklerimizi kucagimiza aliriz..
Neshe08 Fatma12345 baktırdım dahılıyeden rıca ettım o yonlendırdı baktı keseyi gördük 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi randevu aldım sabırsızlıkla beklıyorum 🥰
Mervemsi22 Neshe08 canım benimde çok yüksekti 3 sene hatta bebeğim olmadı şükür Allah’a suan 11+5 bir pandam var yüksek olmasından korkma sana hap verecek düzenli kullan hemen düşüyor normal seviyeye ama takip ettir gerekirse her ay inşallah düzene girer sağlıcakla kucağına alırsın
Mom0101 Bnm ilk 4.30 cikmisti ilaç kullanmadim sonraki ay 3.70 e düştü sonraki ay 2.70 en son 1.92 hiç ilaç almadim dr da şaşırdı hatta. Kadın dogum doktorum takip edelim cok yüksek değil demişti gerçektende git gide düştü benim. Her ay ölctürüyorum yine de
Nrcncygn Ebrumihrimah ilaçlar etkisini çabuk gösteriyor düşmüştür değerleriniz ihmal etmeyin düzenli olarak kullanın sadece :)
Aybukeeee Neshe08 kadin dogum doktorunuza soyledinuz mi benmde 6. Haftada snrs yuksek ckti hep su an 36 haftaligim tsh tiroid bebegede zarari var tiroid hapı yazdi doktorum hergun hatta hamilelikten snrada duzenli tsh baktirip kullanmam gereken bir ilac su andada her ay tsh tahlili yaptırıp dokroruma atiyorum takibni yapıyoruz dokrorunuza danisin cnki bebekte ciddi sorunlar olabiliyor
Neshe08 Aybukeeee geçen ay gıttım düşmüş ama yeterınce degıl ılac dozumu yükseltti moralim bozuldu doktorum hamılelıkle gelıstı muhteşemden bıraktırır demıstı ama olmadı dozu bıle arttı haftaya tekrar kontörüyüm var dahılıye ıle bakalım ne olcak