Sonunda bende doğurdummmmm rabbime binlerce şükürler olsun bugünleri bana da gösterdi🤲🏻
1 kasım cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 4 civarı bir anda uyku sersemi ne olduğumu anlayamadan kendimi yataktan attığımı ve suyumun bir şelale misali geldiğini gördüm. Neye uğradığımı şaşırmıştım öyle bir geliyordu ki kontrol etmek imkansızdı o şokla direk duşa girdim sıcak suyun altında epey bir zaman durdum ve bu süreçte aralıklarla suyum yoğun şekilde gelmeye devam etti saat sabah 6 civarı da nişanım geldi ben artık doğuruyordum ve bunu bir türlü idrak edemiyordum gece 4ten sabah 8 buçuğa kadar evde sancı çektim 8 buçukta devlet hastanesinin acilinden giriş yaptım suyumun tamamen boşaldığını ve 2 cm açıklık olduğunu söylediler yatış yapıldı ve suni ile destek verildi ve nst bağlandı suni boyunca nstde kalacaksın denildi sancılar o kadar şiddetlendi ki yatarak çekmem mümkün değil kalkmama izin verilmiyor ben bağırdıkça da böyle yaparsan doğuramazsın daha 2 gün çekersin sen diyor ebe. Saat 12ye kadar bir şekilde dayanmaya çalıştım ama olacak gibi değil beni bırakın ben Sezaryen olucam dedim ama devlette isteğe bağlı sezeryan yok olmaz dediler tamam çıkarın özele gidicem dedim ve tedavi reddi imzalayıp çıktım. Aslında belki de sancılara bir nebze daha dayanabilirdim ama ebelerin sürekli en az 2 gün çekersin demesi beni psikolojik olarak mahvetti ve dayanamayıp hemen çıkıp özel hastaneye acilden giriş yaptım ama tabi ben bağırıyorum beni hemen alın 5 dakika daha bekleyemem diye 😂 ebeler öyle olmaz muayene edip nst bağlamamız lazım diyorlar olmaz nst istemiyorum hemen sezaryene alın dayanamıyorum dedim😂 kan alıp tahlil yapmamız lazım dediler onu da istemeyip e nabızdan devlette yapılan tahlilleri gösterdim ve 10 dakika içinde apar topar kendimi sezaryene aldırdım çünkü biraz daha dursam ölücem sanıyordum 😂 başta spinal olarak konuştuk ama çok sancın var dayanamazsın genel yapalım dediler bende kabul ettim ameliyathaneye girdik ben yalvarıyorum hadi bayıltın beni diye😂 hemen damar yolu açıldı beni hazırladılar ve doktor karnına ilaç sürücem dedi ve sonrası bende yok uyandığımda odadaydım hatta narkozdan çıkarken hala doğum sancısı çeker gibi bağırıyormuşum😂 sonrasında bebeği getirdiklerini hayal meyal hatırlıyorum ama o anda bile o duygu çok başka bebeğimi gördüğüm gibi ağlamaya başladım 🥰tamamen kendime gelene kadar çok aşırı titreme yaşadım ama sonrasında Allah’a şükür bir sorun yaşamadım. O ilk ayağa kalkma inanın sıfır acı bir kalktım bir daha da hiç oturmadım. Bu arada bebeğim 40+3 haftalık 3580 gram 51 cm doğdu. O kadar güzel bir duygu ki bunu anlatmanın tarifi yok minicik bir can ve size ait sizden bir parça🥰🥰 rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın biz hemen ertesi gün taburcu olduk ama bugün güzel kızımı kontrole getirdiğimde sarılığı sınırda çıktı kan uyuşmazlığımızda olduğu için yeniden yatış verildi şu an mavi ışık tedavisi uygulanıyor bir gece burda kalıcaz inşallah sabaha değerler normale döner bizde evimize döneriz bizim için dua ederseniz çok mutlu oluruz ☺️ Çok uzun oldu kusuruma bakmayın ☺️ Bu arada tavsiye edeceğim tek şey depend mutlaka alın büyük rahatlık👌🏻 Rabbim doğumunu bekleyen tüm annelere hayırlı kolay doğumlar bebek isteyen tüm kadınlarımıza da anne olmayı nasip etsin inşallah🤲🏻❤️