Kbra_1992 Kızlar 18inci haftada erken doğum riski için vajinal ultrason yapcaz dedi doktorum yaptıran varmı sakıncalı bişey mi bebeğe zarar verir mi
Dilanilngi Kbra_1992 ben dün yaptırdım rahim ağzı uzunluğuna vs baktı 33+3 de bakıldı kasıklarda sancı olduğu için
irva Kbra_1992 Yok canım zarar vermez ben iki kere oldum.Rahim ağzı uzunluğuna bakıyor ayrıca çok ileri ittiği bir alet değil.Ucunda kamera var zaten minnacık itiyor ileri.
Bilibon 23 haftaligim en basindan beri vajinal muayene oluyorum bi sikinti olsa dr yapmaz zaten rahim boyunu olcuyo sonra normal ultrasona gecio
Busbushatun Kbra_1992 yanı doktor zarar vercek bse olsa yapmaz dimi , benm ılk hamılelıgımde ılk3 ay bıle yapıldı canım korkma bır sey olmaz guven doktoruna
barbunyaninannesi Cok kisa bir olay. Banada bakti. Bendende erken dogumdan suohelendi. Hic bir zarari yok cok sukur. Bende baktirmak istemedim ama sonra birsey varsa onlemini alamam dedi. Hakliydi
ruzgargibi Kbra_1992 yarım dk bile sürmeyen bi işlem en fazla 10 sn ordaki uzunlugu olcup birakiyo hic korkacak bisey yok
YenidenAnneOlmak Kbra_1992 karından bakarak da söylüyor Dr. Ultrason cihazıyla iyi göremiyor da ondan mı istedi acaba
Bilibon YenidenAnneOlmak karindan bakilanda net sonuc vermediginden vajinal istiyo dr gecen perinatolog karindan bakti 27 cm dr unuz gorsun baksin dedi bayagi dusuk deger olarak korkarak gittim dr olctu bakti 36mm hersey yolunda dedi biz o yuzden vajinal olcuyoruz dedi
Cnsuyakan Kbra_1992 34+6 yiz cnm hamileliğimin basindn beri vajinal muayene oluyorum çok sukur birşey olmadı rahim ağzım ölçülüyordu çünkü