flowers balperisi_71 adetime iki gun kala normal gebelik testinde ikinci cizgi cikti gidip kan verdim ayni gun degerim 208 di
luckymother flowers ya ben 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim kaynanam eşime erken söyledim diye neler dedi bana yok hamile değildi kandırdı falan filan o yüzden şuan eşime bile söylemiyorum kan testi vermek için de başka ilçeye gitmem gerek
Mlkrfk balperisi_71 çok garip gerçekten belki regl gününüz yaklaştığı içn öyle çıkmış olabilir hormonlar yükseldiği için ya da evdeki test bozuktu ama şüpheniz varsa farklı bir hastanede tekrar yaptırın
balperisi_71 Nurbalam 6gun var canım ama önce kanda çıkarmış bende kanda degilde evde yapilan testte cift cizgi gördüm fazla belirgin olmasadw
flowers luckymother yok artik o ne bicik kaynana oyle. Esiniz onami inandi? Siz adetiniz gecince kan verin ozaman kimyasal olmadigina emin olmus olursunuz hem. Ama bu teste gore gebelik var
luckymother flowers yok eşim ona inanmadı da eğer bebek varsa hemen annesine söyler ben de hemen söylemesini istemiyorum
flowers luckymother ozaman adetin gecmesini bekleyip esinizle beraber doktora gidin o kaynanayida takma kafaya niye yalan soyleyesiniz delice bi dusunce birakin istedigini konussun
luckymother flowers eltimin 2 senedir çocuğu olmuyor onunla baya samimi beni pek sevmez ona nispet yapmak için söylediğimi bile düşündü
1PrensAnnesi balperisi_71 vallahi bende inanmazdım bunu yaşayacağıma sürpriz bebekti çünkü ama oldu 😍 darısı sana
Menekse04 balperisi_71 benim 8 gün vardı cıkmDı bi sürü ilac kullandım bi baktım adetim geciyor suan hamileyim inşallah seninde öyle olur dikkat et bişey kullanma
Tugcekkkkk balperisi_71 kanda çıkar ama idrar testi için adet gününde itibaren iki günde bir deneyebilirsin. Benimki adetin 2.günü çıkmıştı